DOUĂ VICTIME, DINTRE CARE UNA DECEDATĂ, ÎN URMA UNUI INCENDIU, LA UN APARTAMENT DIN BUZĂU

0
246
Foto: Arhivă

O femeie a murit, iar o altă persoană a fost intoxicată cu monoxid de carbon, după ce un incendiu a izbucnit în apartamentul în care locuiau.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Neron Lupașcu” al județului Buzău a fost solicitat să intervină, noaptea trecută, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament din municipiul Buzău.

La fața locului s-au deplasat 5 autospeciale dintre care: 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 autospecială de intervenție și salvare la înălțime, 1 autospecială de descarcerare, 1 ambulanță SMURD, în sprijin fiind dislocată și o ambulanță din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean.

În urma recunoașterii la fața locului s-a constatat că flăcările se manifestă mocnit la o canapea, cel mai probabil izbucnind de la o lumânare uitată aprinsă. Incendiul a produs degajări mari de fum ce s-a extins doar în apartamentul afectat și nu s-a impus măsura evacuării blocului.

În interiorul apartamentului au fost identificate 2 victime.

Prima victimă a fost intoxicată cu monoxid de carbon, aflându-se în stop cardio respirator la momentul pătrunderii în apartament a fost resuscitată de echipajele SMURD și SAJ, iar ulterior transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean.

Din nefericire, cea de-a doua victimă de sex feminin a fost găsită carbonizată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 23 = 24