ASIGURAREA GĂRZILOR LA SPITALUL DIN RM SĂRAT, ÎNTR-O DIRECȚIE BUNĂ

0
635

Activitatea Spitalului Municipal Râmnicu Sărat începe să reintre în normal. Precizarea aparține conducerii unității medicale, după o perioadă de timp în care buna funcționare spitalului a fost perturbată de anumite probleme. Și din punct de vedere financiar, spitalul are o situație bună, fără a se înregistra datorii.

Chiar dacă pentru o perioadă, unitatea medicală nu a putut asigura permanența activității la Camerele de Gardă, acum, lucrurile se îndreaptă într-o direcție bună.

Managerul Spitalului din Rm. Sărat precizează că, desi în ultimul an, în unitatea medicală s-au angajat 14 medici noi, numărul specialiștilor este încă insuficient.

Chiar dacă Spitalul Municipal Râmnicu Sărat a trecut printr-o perioadă dificilă, conducerea unității susține că, niciodată, nu s-a pus problema închiderii sale.

Reprezentanții spitalului menționează că, în ultimele două luni, Camerele de Gardă și-au putut desfășurat activitatea în condiții normale. Probleme sunt înregistrate, în continuare, la Secția ATI, unde activează un singur medic. De asemenea, și la Secția Pediatrie mai sunt zile în care nu pot fi realizate gărzile.

Spitalul din Râmnicu Sărat asigură asistența medicală pentru populația din municipiu, dar și pentru localitățile limitrofe, precum și pentru comune din judeţele Vrancea şi Brăila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 1 =