FINANȚARE DE 6 MILIOANE DE EURO PENTRU INFRASTRUCTURA RUTIERĂ

0
237
Sursa foto: Facebook/Sorin Cîrjan

Vești bune pentru locuitorii municipiului Râmnicu Sărat! Autoritățile locale au semnat cu Ministerul Dezvoltării unul din cele mai importante contracte de finanțare pentru modernizarea municipiului. Este vorba de un proiect, care vizează infrastructura rutieră a orașului, finanțat prin Programul ,,Anghel Saligny”.

Sursa: Facebook/Sorin Cîrjan

Valoarea totală a investiției va fi de aproximativ 6 milioane de euro, cea mai mare sumă atrasă vreodată de municipiul Râmnicu Sărat pentru proiecte de asfaltare. În cadrul proiectului vor fi modernizate bulevarde, străzi și trotuare în lungime de aproximativ 9 km, cele mai importante fiind sectoarele de drum ce reprezintă Drumul European 85.

Celelalte artere prinse în programul de modernizare sunt: Șoseaua Podgoriei, dar și străzi din cartierele Bariera Focșani și Slam Râmnic.

Autoritățile din Rm. Sărat precizează că, în scurt timp, vor fi demarate procedurile de achiziție pentru serviciile de proiectare și lucrările de construcție. Execuția lucrărilor ar putea demara în toamna acestui an.

În municipiul Râmnicu Sărat continuă și celelalte lucrări de reabilitare și modernizare a străzilor. În cartierul Alecu Bagdat lucrările s-au intensiticat, utilajele acționând pe mai multe străzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 2 =