UN EGAL CÂT O CALIFICARE ÎN PLAY-OFF

0
240

Gloria Buzău a obținut calificarea în turneul play-off din Liga 2 la fotbal, după ce a remizat, ieri, la Baia Mare, scor 1-1. Jucătorii lui Adrian Mihalcea au suferit, însă, cumplit pe un teren aproape impracticabil, unde cu greu se poate juca fotbal. De altfel, evoluția Gloriei a fost clar influențată de starea gazonului, dar buzoienii nu au cedat și au revenit în joc după ce au fost conduși la pauză.

Eduardo și Valentin Alexandru au ratat ocazii bune la 0-0, pentru trupa din Crâng, dar tabela a fost de partea băimărenilor după prima repriză. Golul gazdelor a picat cum nu se poate mai rău, exact la finalul primei părți a meciului, în al treilea minut de prelungire.

În partea secundă a întâlnirii, Gloria putea primi o lovitură de la 11 metri în minutul 61, după ce Angelov a fost lovit în careu, dar jocul a continuat fara a se acorda penalty. Salvarea a venit, până la urmă, meritat, din partea noului intrat Boiciuc. Acesta a scuturat plasa porții celor de la Minaur în minutul 79 cu un șut din careul mare.

Jocul rezultatelor a fost favorabil buzoienilor, după ce Dinamo București și Unirea Slobozia au remizat și ele, cu Poli Timișoara, respectiv cu FC Brașov, iar Chiajna a pierdut la Metaloglobus. Astfel, cu 31 de puncte, Gloria Buzău termină sezonul regular pe poziția a 5-a și va evolua în play-off alături de CSA Steaua București, Poli Iași, Otelul Galați, Unirea Dej și Dinamo București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + = 11