HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 13 – 19 MARTIE 2023

0
242

Zodia Berbec

Săptămâna asta te poți confrunta cu unele tensiuni în sectorul comunicării. Ai mare grijă ce spui și cui îi transmiți informațiile, pentru că pot apărea erori. Ai putea trimite un mesaj unui grup, când destinarul era o anumită persoană. De asemenea, un mail poate ajunge la persoana greșită. Este, totodată, o perioadă când te poți elibera de anumite blocaje adânc înrădăcinate în subconștientul tău.

Zodia Taur

Este o săptămână în care pot apărea confuzii legate de sectorul financiar. Este important să verifici atent înainte de a semna orice document sau contract. Pe de altă parte, contextul astrologic vine cu ajutor în casa relațiilor de prietenie. Este posibil ca o discuție cu cineva apropiat să fie foarte constructivă. Prietenii te pot ajuta să înțelegi ce schimbări este necesar să faci.

Zodia Gemeni

Unele dorințe ar putea deveni realitate în această săptămână. Te poți aștepta la surprize din partea celor dragi sau la o oportunitate rară de face ceva la care visai. Poate fi vorba inclusiv de un avantaj în plan profesional. Ai șansa să te remarci și să primești o mulțime de aprecieri de la oameni la care nu te așteptai. Acesta este un moment bun pentru a face un pas în față în cariera ta.

Zodia Rac

Contextul astrologic poate scoate la suprafață unele abilități sau talente ascunse, pe care ar trebui să le explorezi. O pasiune se poate transforma într-o afacere. Totodată, va fi activat sectorul călătoriilor, care îți va deschide apetitul pentru plimbare. Dacă ai visat să faci o excursie într-o locație îndepărtată, sunt toate șansele să îți poți atinge acest obiectiv.

Zodia Leu

Profită de energia acestei săptămâni pentru a te vedea mai des cu prietenii tăi. Este un context bun să stabilești întâlniri cu ei și să te bucuri de timpul petrecut împreună. De asemenea, sectorul intimității este foarte bine aspectat. Poți petrece momente pline de romantism și pasiune alături de persoana iubită. Dacă nu ai o relație, poți întâlni pe cineva care îți împărtășește aceleași visuri legate de iubire.

Zodia Fecioară

Contextul astrologic îți activează sectorul profesional. Poți profita de moment pentru a pune la cale noi planuri prin care să faci progrese remarcabile în carieră. Nu este suficient doar să îți pui o dorință, ci să dezvolți o strategie. De asemenea, poți cunoaște o persoană cu care să împărți aceeași viziune asupra vieții și cu care să te simți conectat la nivel spiritual. Este posibil să o cunoști deja, dar să descoperi că ai multe în comun cu ea decât credeai.

Zodia Balanță

Contextul astrologic te stimulează să te apropii mai mult de credință și spiritualitate. Te bucuri de ajutor și protecție divină. Este un moment bun să îți formulez noi intenții și să lași Universul să lucreze pentru tine. De asemenea, poți găsi motivația și resursele pentru a adopta un stil de viață mai sănătos. Te poți înscrie la un curs de nutriție, poți citi o carte despre diete sau poți face un abonament la o sală de fitness. Este timpul să acționezi în direcția în care îți dorești să ajungi.

Zodia Scorpion

Este o perioadă în care îți poți lămuri aspecte legate de control, ce ține sau nu de tine. Este posibil ca unele persoane din jurul tău să încerce să-ți limiteze acțiunile sau comunicarea. Ai ocazia să trasezi limite clare și sănătoase și să nu mai lași pe nimeni să îți controleze viața. Contextul astrologic îți poate aduce creativitate și inspirație. Vei avea mai mult curaj să îți faci cunoscute talentele și abilitățile artistice.

Zodia Săgetător

Sectorul iubirii va fi foarte bine aspectat și este un moment perfect pentru noi planuri romantice în doi. Dacă nu ai o relație de cuplu, poți întâlni pe cineva cu aceleași principii de viață și aspirații. Pe de altă parte, pot apărea tensiuni în familie. Este posibil să simți că ceilalți nu îți înțeleg nevoile, iar încercările tale de a-i lămuri să nu ducă la niciun rezultat favorabil.

Zodia Capricorn

Este o perioadă în care sunt favorizate deplasările pe distanțe scurte. Te poți aștepta să fii trimis într-o delegație sau să primești o invitație de a petrece un weekend la munte. Sunt bine aspectate și relațiile în această săptămână. Îți poți îmbunătăți comunicare cu cei din jur și poți avea parte de dialoguri constructive.

Zodia Vărsător

Poți profita de acest context pentru a-ți manifesta iubirea, recunoștința și admirația față de persoana iubită. Gândește-te cum poți să îți suprinzi partenerul de cuplu în cel mai romantic mod. Totodată, situația ta financiară se poate îmbunătăți dacă îți schimbi perspectiva asupra banilor. Vizualizează că visurile tale s-au împlinit, că ai atras deja prosperitatea în viața ta și lasă lucrurile să se întâmple.

 Zodia Pești

Contextul astrologic îți va activa casa familiei și este un moment să te gândești la o reuniune cu rudele. Poate fi vorba chiar de planificarea unei vacanțe împreună cu cei dragi. Totodată, vei avea ocazia să te remarci în fața celorlalți, să ții un discurs, să îți faci auzite părerile la scară largă. De asemenea, este o perioadă bună pentru concursuri sau lansarea unor noi proiecte prin care să îți faci cunoscute abilitățile de comunicare. Vei avea o mare putere de convingere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

57 + = 62