MECI DECISIV PENTRU GLORIA BUZĂU

0
200

Gloria Buzău joacă, duminică, 12 martie, poate cel mai important meci al sezonului regular. Jucătorii lui Adrian Mihalcea întâlnesc în deplasare Minaur Baia Mare, într-o partidă decisivă pentru accesul în turneul play-off.

Trupa din Crâng are o șansă mare de a reveni cu trei puncte din deplasarea de pe terenul lui Minaur, având mai multe argumente pentru un succes. În primul rând, moralul jucătorilor buzoieni după jocul de excepție cu Unirea Slobozia, pe care au învins-o clar, cu 3-1. De asemenea, jucătorii Gloriei stau mult mai bine și la capitolul experiență, iar valoarea individuală este net superioară față de băimăreni.

De cealaltă parte, cu doar 15 puncte acumulate și poziția a 18-a în clasamentul din Liga 2, Minaur Baia Mare a rămas fără antrenorul principal Mihai Iosif, care s-a despărțit de maramureșeni după eșecul de la Steaua București.

O victorie la Baia Mare îi asigură Gloriei Buzău calificarea în play-off-ul de promovare în Superligă, având în vedere că, în caz de egalitate de puncte cu Dinamo și Unirea Slobozia, departajarea se va face ținând cont de rezultatul din partidele directe, iar echipa din Crâng a învins ambele formații. Duminică, toate meciurile din ultima etapă a sezonului regular al Ligii secunde sunt programate la aceeași oră, 13:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 35 = 39