VICTORIE URIAȘĂ PEMTRU GLORIA BUZĂU

0
182

Victorie uriașă pentru Gloria Buzău în cursa pentru play-off-ul ligii secunde de fotbal. Trupa din Crâng s-a impus, ieri, cu 3 la 1, pe teren propriu, cu Unirea Slobozia.

Gloria a deschis scorul devreme, în minutul 11, prin Angelov, omul meciului. Macedoneanul a fost protagonist și la faza celui de-al doilea gol, obținând un penalty transformat de Vali Alexandru. Același Angelov s-a aflat și la originea golului 3 al echipei buzoiene, după un șut din interiorul careului mare. Păduraru, portarul Unirii, a deviat, dar balonul a fost împins în plasă de Pablo Gaitan. A fost o repriză de vis pentru Gloria, poate cea mai bună de când echipa este condusă de Adrian Mihalcea.

Oaspeții au făcut mai multe schimbări la pauză și au marcat în repriza secundă, prin Gabi Lazăr. Echipa din Crâng a știut însă să gestioneze jocul, astfel că Slobozia n-a reușit să revină.

În urma celor trei puncte obținute, Gloria Buzău ajunge la 30 de puncte în clasament și este pe locul 7, la egalitate cu Dinamo și Unirea Slobozia. Ultima rundă a sezonului regular va decide componența play-off-ului, etapă în care elevii lui Mihalcea vor juca în deplasare, cu antepenultima clasată, Minaur Baia Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

23 + = 29