HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL, 6 – 12 MARTIE 2023

0
238

Zodia Berbec

Vrei să mergi într-o direcție nouă și ești mult mai sigur în privința deciziilor pe care le ai de luat. Chiar dacă este o experiență diferită de tot ce ai trăit până acum, ești pregătit să arunci zarurile și să îți asumi riscurile asociate cu alegerile pe care le vei face. Luna Plină în Fecioară îți poate aduce în atenție problemele legate de locul de muncă cu care te-ai mai confruntat și în decembrie. Dacă atunci te-ai gândit să îți schimbi job-ul, acum ar fi bine să acționezi.

Zodia Taur

Contextul astrologic îți poate aduce întâlniri și dialoguri productive cu prietenii. Totodată, se formează aspecte bune în sectorul iubirii. Dacă în luna decembrie ai ratat o oportunitate legată de viața ta amoroasă, acum se poate întoarce. Poți întâlni pe cineva întâmplător și poți simți că este persoana potrivită pentru tine. De asemenea, o persoană din trecut ar putea lua legătura cu tine și s-ar putea reaprinde focul pasiunii.

Zodia Gemeni

Săptămâna asta vei avea ocazia să lămurești anumite aspecte care te nemulțumesc la locul de muncă. Ai toate șansele să obții schimbările dorite și să ai mai multă libertatea de mișcare de acum înainte. Va trebui însă să faci și unele compromisuri. Totodată, contextul astrologic te va susține să finalizezi ceva ce ai început în luna decembrie. Poate fi vorba de chestiuni legate de locuință, cum ar fi o renovare sau o reamenajare.

Zodia Rac

Poți începe săptămâna cu o călătorie neașteptată. Poate fi vorba de o vizită la rude sau o excursie de câteva zile pentru a te relaxa în locul tău preferat. Luna Plină în Fecioară îți va aduce șansa să finalizezi unele probleme legate de documente. Dacă ai depus o cerere pentru ceva la sfârșitul anului trecut și încă nu ai primit un răspuns, acum este momentul să investighezi.

Zodia Leu

Contextul astrologic va favoriza sectorul banilor. Pot apărea șanse de a face o investiție bună sau de a găsi surse suplimentare de venit. Luna Plină în Fecioară te poate ajuta să obții siguranța financiară de care ai nevoie. Este un moment bun să faci o reevaluare a cheltuielilor, să faci economii și să îți plătești datoriile.

Zodia Fecioară

Săptămâna asta poți întâlni pe cineva care să te facă să visezi cu ochii deschiși la o poveste de dragoste demnă de scenariul unui film. Pe de altă parte, o persoană cu care nu ai mai vorbit de multă vreme poate reveni în viața ta. Poate fi un prieten cu care te-ai certat, iar acum reușești să lămurești neînțelegerile. Acest lucru îți poate aduce multă bucurie.

Zodia Balanță

S-ar putea să nu ai chef să respecți programul obișnuit, ci să faci ceva interesant și diferit. Nu este neapărat nevoie de o schimbare majoră, ci de lucruri mărunte. Aceste experiențe îți pot da multă energie. Totodată, este un moment bun să te lași cuprins de fantezie și creativitate și să aduci puțină magie în viața ta.

Zodia Scorpion

Aspectele astrologice vor favoriza sectorul amoros. S-ar putea să întâlnești pe cineva de care să te simți foarte atras, astfel încât să petreci multe în oraș săptămâna asta. Un prieten cu care nu ai mai vorbit de mult timp ar putea reveni în viața ta. Ar putea avea o oportunitate interesantă de afaceri pentru tine sau ai putea primi o invitație să îl vizitezi, iar locul să fie extrem de interesant.

Zodia Săgetător

Contextul astrologic îți va activa sectorul casei și al familiei. Un membru al familiei ar putea să apară neașteptat și să dai o petrecere. Poate că nu ai mai văzut această persoană de mult timp. Este posibil și ca cineva din familie să aibă o mare veste care merită șampanie. Pe de altă parte, te poți aștepta la unele schimbări la locul de muncă. Pot apărea noi oportunități pentru tine, dar mai întâi trebuie să stabilești ce anume vrei.

Zodia Capricorn

Săptămâna asta vine cu multă energie și chef de mișcare. Este o ocazie perfectă pentru a face unele schimbări în ceea ce privește stilul de viață. Te poți înscrie la cursuri de dans sau yoga. Pe de altă parte, se formează aspecte bune în sectorul educației. Este un moment bun să înveți lucruri noi, să îți termini studiile și să obții o diplomă sau să te perfecționezi în domeniul în care lucrezi.

Zodia Vărsător

Este posibil să fii tentat să faci o achiziție destul de scumpă. Este vorba despre un obiect care ți-a captat atenția. Ar putea fi o piesă de artă sau o piesă de mobilier spectaculoasă pentru living. Sau ar putea fi o bijuterie strălucitoare și scumpă. Totodată, vei fi dornic să te concentrezi asupra unor posibile surse de venituri pasive.

Zodia Pești

Contextul astrologic îți va spori încrederea în sine, astfel că poți să faci lucruri care să te surprindă chiar și pe tine. Te poți decide brusc să îți asumi un rol important, cum ar fi poziția de lider. Te simți curajos și îndrăzneț să te arăți așa cum ești și să faci ceea ce îți place. Totodată, astrele ar putea readuce o poveste de iubire în viața ta. Poate că fostul tău partener îți propune să mai dați o șansă relației voastre. Este momentul să te gândești la opțiunile tale și să te întrebi dacă s-au schimbat în vreun fel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 + = 21