BALUL VÂNĂTORILOR

0
184

Au lăsat armele în cui și au marcat încheierea sezonului de vânătoare cu o petrecere pe cinste. Este vorba despre vânătorii din Rm. Sărat care au participat în weekend la un bal devenit deja o tradiție. Evenimentul, organizat la un restaurant din Rm Sărat, a avut de toate: masă vânătorească, muzică de calitate, dans, dar și diplome de onoare.

După jumătatea lunii februarie începe prohibiţia la majoritatea speciilor de vânat, moment care este marcat printr-un Bal al Vânătorilor. La petrecere pot lua parte, atât cei care sunt pasionaţi de vânătoare, cât şi cei dornici de distracție și voie bună.

De la festinul vânătorilor nu au lipsit bucatele delicioase. Un porc de aproape 100 de kilograme, rumenit bine la proțap, a stârnit pofta de petrecere a vânătorilor.

Unii dintre vânătorii din Rm. Sărat au primit și diplome pentru implicarea în bunul mers al lucrurilor în Clubul Vânătorilor și Pescarilor Sportivi. Mai ales că a fi membru în această asociație nu înseamnă doar vânat, ci și hrănirea și adăpostirea animalelor în sezonul de iarnă, când hrana este puțină.

La final, toți participanții au fost de acord că Balul vânătorilor, din acest an, a fost o petrecere reușită, dar și un nou moment pentru amintiri de neuitat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

17 + = 22