PRIMA EDIȚIE A FESTIVALULUI MASSIF

0
241

Peste o săptămână începe festivalul Massif, un concept nou de divertisment, ce va avea loc în Poiana Brașov. În weekendul 3-5 martie, Poiana Brașov devine astfel cea mai mare zonă de distracție pentru toți cei care iubesc iarna, muzica și vibe-ul de festival.

Peste 12.000 de oameni sunt așteptați în fiecare zi la primul festival care transformă o stațiune montană într-o petrecere de proporții epice!  Festivalul se deschide în fiecare zi de la ora 12:00 și se închide după miezul nopții. Massif va avea 6 scene, amplasate în mai multe zone din Poiana Brașov. 3 scene vor fi în Massif Winter Village, la baza pârtiei Bradu, iar alte 3 scene sunt realizate în parteneriat cu apres ski-urile renumite din stațiune: NUBA CHALET, YAGER CHALET și KUPA APRES-SKI BAR.

Abonamentele pentru prima ediție Massif sunt disponibile pe site-ul bemassif.com. Prețurile pornesc de la 79 euro plus taxe General Access și urcă până la 250 euro plus taxe pentru VIP. Tot pe site-ul festivalului, fanii găsesc și cazare în Poiana Brașov pentru perioada evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 48 = 58