EXCLUSIV « SCURT PE 2 »

0
303

Ce investiții anunță autoritățile în acest an, care sunt liceele din Buzău care au risc ridicat la cutremur, ce proiecte culturale se lansează la Rm. Sărat și când va fi relocată activitatea din Palatul Comunal, aflați din noua ediție Scurt pe 2 disponibilă la toate chioșcurile de ziare din Buzău și Rm. Sărat.

În paginile celei mai așteptate publicații locale mai puteți citi despre superstițiile de Dragobete, despre ideile de Mărțișor, precum și despre noile evenimente de la Muzeul Județean. Nu ratați nici rubrica jurnalistului Mihai Pavelescu despre noutățile din televiziune, horoscopul săptămânii și agenda evenimentelor din weekend.

Cereţi la difuzorii de presă din Buzau și Rm.Sarat  publicația Scurt pe 2 şi veţi primi în același preț şi suplimentul Talciocul Buzoian cu sute de anunțuri, de mică și mare publicitate din tot județul.

Nu uitați, puteți vinde sau cumpăra aproape orice printr-un anunț gratis decupând talonul pe care îl regăsiți în suplimentul Talciocul buzoian, ce însoțește publicația Scurt pe 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 82 = 86