NEMULȚUMIȚI DE COMERCIANȚII DIN PIAȚA CENTRALĂ

0
335

Unii comercianți buzoieni dau serioase bătăi de cap administrației Pieţe, Târguri şi Oboare. În ciuda investiţiilor realizate de societate în Piața Centrală din Buzău, anumiți  vânzători au rămas cu aceleaşi metehne, care  stârnesc nemulțumiri din partea cumpărătorilor. Nu de puţine ori, comercianții încearcă să păcălească clienții prin etichetarea  produselor sau afişarea înşelătoare a preţurilor.

O altă problemă vizează încercarea comercianților de a-și extinde spațiul de vânzare, ceea ce creează disconfort clienților prin îngustarea culoarelor de trecere. De asemenea, din pricina atitudinii unora dintre comercianți, și nu doar din cauza prețurilor produselor, Piața Centrală din Buzău pare să fi căzut în dizgrație în ultima vreme.

O altă neregulă semnalată administratorilor Pieței Centrale este cea a comercianților care își vând marfa în afara tarabelor. Reprezentanții Pieţe, Târguri şi Oboare spun că acest lucru nu ține de competența lor, ci ține de Poliția Locală,  dat fiind faptul că oamenii se află pe domeniul public. La fel se întâmplă și cu cei care își parchează mașinile în preajma pieței, unde răspunderea aparține societății Urbis Serv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 6 =