MĂRȚIȘOARE PE ALESE

0
266

Apropierea primăverii aduce buzoienilor numeroase suprize plăcute. Primăria Buzău va deschide joi, 23 februarie, la Centrul Iazul Morilor, Târgul de Mărțișor. Târgul primăverii, organizat, în perioada 23 februarie-7 martie, va fi cu totul special, pentru că toate mărțișoarele și cadourile vor fi create de cei mai talentați și îndemânatici elevi din unitățile de învățământ din oraș, coordonați de profesorii lor, dar și de parteneri din mediul ONG. În cadrul târgului, buzoienii se vor putea bucura, nu doar de mărțișoare și cadouri deosebite, ci și de momente artistice și de ateliere educaționale cu tema mărțișorului.

Toate fondurile strânse în urma vânzării vor ajunge la persoane cu deficiențe de vedere și auz, precum și la copiii instituționalizați din centrele de ocrotire.

De asemenea, în acest an, un Târg de mărțișoare va fi organizat, cu sprijinul Consiliului Județean, și la Centrul Muzeal I.C. Brătianu, de pe bulevardul Bălcescu. Târgul de mărțișoare de la Centrul Muzeal va avea loc în perioada 23 februarie – 8 martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 18 = 20