HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNAL, 20 – 26 FEBRUARIE 2023

0
229

Zodia Berbec

Săptămâna asta aspectele astrale îți vor impacta sectorul profesional. Este recomandat să te bazezi mai mult pe intuiție pentru a reuși să îți dai seama cum trebuie să abordezi anumite provocări. Totodată, este un moment bun pentru a acorda mai multă atenție propriilor tale nevoi. Luna Nouă din Pești îți cere să iei o pauză, să nu mai tragi de tine și să lași lucrurile să se întâmple în ritmul lor.

Zodia Taur

Pentru că va fi activată casa educației te poți aștepta să afli noutăți legate de acest sector de viață. Poate primești o invitație la o reuniune de clasă. De asemenea, poți relua legătura cu un fost coleg. Atenția ta ar putea fi îndreptată și către acțiunile caritabile. Poți participa la o strângere de fonduri, poți susține o cauză în care crezi sau te poți oferi voluntar pentru a-i ajuta pe cei nevoiași. Va fi o adevărată lecție de viață pentru tine.

Zodia Gemeni

Va fi o săptămână grozavă din punct de vedere profesional. Ar trebui să reanalizezi condițiile contractuale și ceri anumite avantaje pe care până acum le-ai omis. Este foarte posibil să obții condiții mai bune de muncă sau alte beneficii. Totodată, este o perioadă în care te poți face remarcat. Dacă vrei un nou job, este un moment bun să îți depui CV-ul. Dacă lucrezi în social media, ai toate șansele ca mesajele tale să devină virale.

Zodia Rac

Săptămâna asta va fi agitație în sectorul comunicării și al învățării. Este o ocazie bună pentru a învăța ceva nou. Contextul astrologic va susține sectorul deplasărilor și este o perioadă excelentă pentru a-ți face noi planuri de călătorie. Poate fi vorba de o vizită la rude sau o plecare în interes de serviciu. Gandește-te, totodată, care ar fi vacanța ideală pentru tine. Este momentul pentru a începe să faci pași în acea direcție.

Zodia Leu

Este un moment bun pentru a te concentra asupra sectorului financiar. Este posibil să găsești soluții pentru a-ți suplimenta veniturile, precum și pentru a obține un echilibru între venituri și cheltuieli. Te poți gândi și ce investiții ai putea să faci pentru a beneficia de un profit generos pe viitor. Se vor forma aspecte bune și în sectorul sentimental. Va fi o ocazie bună pentru a-ți consolida relația de cuplu. S-ar putea să faci pasul spre a locui împreună cu persoana iubită sau chiar spre logodnă.

Zodia Fecioară

Este o perioadă în care s-ar putea să te simți pregătit să începi o nouă poveste de iubire. Ai toate șansele să întâlnești pe cineva pe placul tău. Te vei bucura de mai multă încredere în sine, curaj și dorință de noi aventuri. S-ar putea să fii chiar tu cel care va prelua inițiativa. Dacă ai deja o relație de cuplu, lucrurile pot deveni mult mai pasionale decât de obicei. Aceleași aspecte po aduce în viața ta oameni noi, cu care să legi prietenii pe termen lung.

Zodia Balanță

Contextul astrologic îți va activa sectorul locuinței și al rutinelor zilnice. Poți începe mai devreme curățenia de primăvară. Este un moment bun să faci ordine în casă, să aduni lucrurile și să scapi de obiectele sau hainele pe care nu le mai folosești. Te poți gândi și la o reamenajare a spațiului. Totodată, este o perioadă bună pentru a face o reevaluare a stilului de viață. Poți vedea cum lucrurile pe care le faci zilnic te ajută sau te împiedică să evoluezi. Călătoria ta spirituală poate începe acum.

Zodia Scorpion

Începi săptămâna într-o atmosferă romantică și pasională în viața de cuplu. S-ar putea să discuți cu persoana iubită despre fanteziile și dorințele voastre. De asemenea, este un moment bun pentru a vorbi deschis despre așteptările și nevoile pe care le aveți amândoi de la relația voastră. Contextul astrologic îți cere să te gândești la plăcerile tale. Ceea ce înainte te încânta s-ar putea să nu te mai intereseze acum. Este timpul să începi să fii atent la ceea ce te atrage și să vezi cum poți aduce acele lucruri în viața ta.

Zodia Săgetător

Contextul astrologic va activa casa banilor și este posibil să apară discuții cu cei apropiați legate de finanțe. S-ar putea să fie nevoie să revizuiți modul în care sunt cheltuiți banii sau să vorbiți despre economiile comune. Este un moment bun să vă uniți forțele pentru a vă bucura de prosperitate. De asemenea, va fi impactat și sectorul familial.  Este posibil să participi la un eveniment important pentru familie. Se pot deschide noi etape, cum ar fi venirea pe lume a unui copil sau o căsătorie.

Zodia Capricorn

Contextul astrologic va susține sectorul comunicării și este un moment bun să te faci auzit. Cuvintele tale, modul în care te exprimi, analogiile pe care le faci, pot fi captivante pentru cei din jur. Totodată, vei căuta să îți lărgești orizonturile, să călătorești mai mult să înveți lucruri noi, să cunoști oameni, să ieși din zona ta de confort. Vei simți dorința de a analiza mai atent ce-i în jurul tău, de a dizolva zidurile pe care le-ai ridicat în jurul tău.

Zodia Vărsător

Aspectele astrologice îți vor influența casa intuiției. Ar trebui să te bazezi mai mult pe spiritul tău de observație și pe ceea ce simți. Este un moment bun pentru a acționa în direcția dorită, mai ales dacă vrei să faci o investiție majoră sau o achiziție. Totodată, va fi o perioadă bună pentru a-ți revizui atitudinea față de tine însuți. Vei avea ocazia să îți recapeți încrederea în sine și să te pui într-o lumină bună în fața celor cu care interacționezi.

Zodia Pești

Contextul astrologic îți va activa casa relațiilor de prietenie. Este un moment bun să pui la cale o călătorie alături de cei din anturaj sau să te implici într-un proiect creativ alături de ei. Totodată, vei avea ocazia să cunoști persoane noi. Astrele te vor susține să faci cât mai multe lucruri noi. Poate fi vorba de un nou loc de muncă, o nouă relație de cuplu sau poate o schimbare de look.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 22 = 32