HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 13 – 19 FEBRUARIE 2023

0
275

Berbec

Începi săptămâna în forță, cu aspecte foarte bune în sectorul relațiilor. Ai toate șansele să te îndrăgostești nebunește și să legi o legătură trainică cu acea persoană. Și sectorul comunicării va fi foarte bine aspectat. Vei fi absorbit de romantism. Este un moment bun să îți transformi și casa într-un adevărat cuibușor de dragoste.

Taur

Poți avea parte de multe surprize din partea celorlalți, fie ele plăcute sau nu. Astrele te îndeamnă să nu mai alergi după aprecierea celorlalți. Vei reuși să captezi atenția doar atunci când vei fi tu însuți mulțumit de ceea ce faci. Se formează aspecte favorabile în sectorul relațiilor de prietenie. Se anunță multă distracție!

Gemeni

Contextul astrologic poate veni cu întârzieri sau blocaje. S-ar putea să fii nevoit să încetinești ritmul în această săptămână și să te bucuri mai mult de lucrurile din jurul tău. Pe de altă parte, vin vești bune în sectorul profesional. Poți primi o avansare în funcție sau un proiect nou. Totodată, este un moment bun pentru a-ți căuta un nou loc de muncă.

Rac

Pot apărea unele obstacole în calea dragostei dintre tine și partenerul de viață. Este posibil să apară unele situații care să vă țină departe unul de celălalt. Contextul astrologic îți activează simțul estetic. S-ar putea să observi mai ușor lucruri pe care până acum le treceai cu vederea.

Leu

Săptămâna asta ești atras de frumos, de artă, de tot ce îți face sufletul să simtă bucurie. Totodată, contextul astrologic aduce mai mult romantism și mai multă pasiune în cuplu. Este un moment bun pentru o escapadă romantică sau alte gesturi prin care să îți arăți dragostea. Te poți aștepta la surprize plăcute din partea persoanei iubite!

Fecioară

Contextul astrologic îți va activa casa sănătății și îți acorzi o mai mare atenție dietei. Dacă ești în căutarea dragostei, ai toate șansele să întâlnești o persoana de care să te simți atras de la prima vedere. Aspecte bune se formează și pentru cei care sunt deja într-un cuplu. O cină romantică vă poate ajuta să ieși din rutină și să vă bucurați mai mult unul de celălalt!

Balanţa

Este o perioadă bună pentru a ieși din zona de confort, pentru a simți din nou entuziasm. Este vremea să te distrezi pe cinste, să te bucuri de noi experiențe. De asemenea, pentru a reduce stresul, astrele te îndeamnă să apelezi la meditație sau alte practici spirituale cu care rezonezi.

Scorpion

Te așteaptă o perioadă încărcată, dar cu multe momente pline de bucurie. Te poți aștepta la vizita neașteptată a unor rude sau prieteni, precum și la petreceri surpriză. Poți petrece clipe de neuitat alături de partenerul de viață. Dacă nu ai o relație, îți poate ieși în cale persoana care să îți facă inima să bată mai tare.

Săgetător

Contextul astrologic poate veni cu provocări legate de deplasările pe distanțe scurte. Astrele te sfătuiesc să eviți drumurile, dacă nu este absolut necesar. Pe de altă parte, se formează aspecte favorabile în sectorul familial. Este o perioadă în care vei simți nevoia să petreci mai mult timp alături de cei dragi. Se anunță vizite!

Capricorn

Te bucuri de o susținerea astrelor pe plan profesional. Poți face progrese importante dacă te concentrezi pe atingerea obiectivelor și eficientizarea muncii. Este un moment bun să îți reevaluezi reușitele și să vezi ce ai făcut bine, pentru a aplica aceleași principii și acum. Evită să semnezi acte sau să iei decizii importante în această perioadă.

Vărsător

Contextul astrologic îți poate aduce șansa de afirmare și de îmbunătățire a imaginii publice. Îndrăznește-te să ieși în față. Totodată, va fi activat sectorul financiar. Este posibil să cheltui mai mulți bani decât de obicei pentru o schimbare de look sau refacerea garderobei.

Peşti

Este o perioadă în care s-ar putea să nu îți dorești să socializezi prea mult nici măcar cu oamenii apropiați. Vei simți mai intens nevoia de odihnă și liniște. După aceea te vei simți pregătit să strălucești! Cei din jur te vor admira și te vor complimenta. Șarmul tău nu va trece neobservat, cu siguranță!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 3 =