CAMPANIA UMANITARĂ ,,SUNTEM PENTRU MARIA!,, CONTINUĂ

0
122

Mobilizare impresionantă la Rm. Sărat pentru salvarea unei fetițe de numai patru ani, care a fost diagnosticată cu leziuni cerebrale și are nevoie urgentă de realizarea unui transplant de celule stem în Austria. Tineri voluntari au ieșit cu urnele pe străzile municipiului, dar au ajuns și în unitățile de învățământ pentru a colecta donații.

Familia fetiței este convinsă că Maria are șansa de a se vindeca și de a-și recăpăta independența în urma realizării transplantului de celule stem.

Cutiile de donații pot fi găsite în unitățile de învățământ, instituțiile publice, dar și în diferite magazine.

Familia Mariei are nevoie de 12.000 de euro, banii necesari pentru realizarea intervenției chirurgicale în Austria. În campania demarată de Centrul Europe Direct Râmnicu Sărat s-au implicat și unitățile de învățământ, organizații non-guvernamentale, dar și mediul de afaceri din Râmnicu Sărat. Cutiile de donații pot fi găsite în unitățile de învățământ, instituțiile publice, dar și în diferite magazine. Cei care doresc să doneze pentru micuța Maria, o pot face și prin transfer bancar, contul fiind deschis pe numele mamei, Laura Marina Țopea, la Banca Transilvania.

IBAN: RO92BTRLRONCRT0436536801 – Titular: LAURA MARINA TOPEA , deschis la Banca Transilvania, Telefon: 0762.296.039

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rezolvă Captcha + 79 = 89