DEPUTATUL NICOLAE ROMAN, PREGĂTIT DE O NOUĂ SESIUNE PARLAMENTARĂ

0
235

Vacanța parlamentară nu a fost nicidecum o perioadă de odihnă pentru deputatul ALDE Nicolae Roman. Roman spune că în vacanța parlamentară a făcut numeroase vizite în teren, la organizațiile ALDE din țară.

Nicolae Roman, prim-vicepreședinte al Biroului Politic Executiv al ALDE, crede că partidul său este singurul care poate duce mai departe vechile tradiții ale liberalilor în România. De asemenea, parlamentarul de Buzău este de părere că ALDE va reprezenta o opțiune viabilă pentru români la alegerile din 2024.

Într-o perioadă marcată de un nou viscol, Nicolae Roman se arată indignat de modul în care autoritățile locale au gestionat prima ninsoare care s-a abătut asupra județului Buzău.

Deputatul Nicolae Roman consideră că autoritățile buzoiene ar trebui să acorde o mai mare atenție înființării perdelelor forestiere, mai ales că la Rușețu există o pepinieră de salcâmi.

Militar de carieră, Nicolae Roman este de părere că statul ar trebui să găsească soluții pentru ca Armata să devină mult mai atractivă pentru tineri. Deputatul ALDE spune că, în acest an, se va implica și mai mult în această direcție.

Situația bisericii ortodoxe și a populației române din Ucraina reprezintă, de asemenea, o problemă pe care statul trebuie să o soluționeze. Este și motivul pentru care, la debutul sesiunii parlamentare, deputatul Nicolae Roman i-a cerut premierului Nicolae Ciucă poziţia oficială a Guvernului României faţă de abuzurile săvârşite de statul vecin asupra bisericilor ortodoxe în care se slujeşte în limba română.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 8 =