BĂRBAT DIN RM SĂRAT, MORT DE INCENDIU

0
187

Sfârșit tragic pentru un bărbat în vârstă de 65 de ani din Rm Sarat, în urma unui incendiu puternic care i-a cuprins camera în care locuia. Tragedia a avut loc sâmbătă dupa amiaza când bărbatul se afla singur în locuința socială pusă la dispoziție de Primărie. Pompieri din Rm Sărat s-au deplasat la fața locului cu trei autospeciale și s-au luptat mai bine de 3 ore cu flăcările care se manifestau cu violență și cuprinseseră și alte locuinte din vecinătate.

Vecinii spun că bărbatul de 65 de ani obișnuia să se încălzească cu ajutorul unei butelii, dar si cu materiale textile care le băga in sobă. În timpul incendiului butelia a explodat.

În zonă își duc, cu greu, traiul mai multe persoane asistate social. Clădirile, care apartin Primariei Rm Sărat, au fost mistuite de incendiu, iar oamenii mutați într-o altă locație.

Pompierii au stabilit că incendiul a izbucnit în interiorul locuinței, cel mai probabil de la butelie. În timpul misiunii, ei au depistat trupul bărbatului carbonizat. Cadavrul a fost ridicat de politiștii criminaliști în vederea necropsiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 88 = 89