VISCOLUL DIN WEEKEND A AFECTAT ȘI FURNIZAREA APEI

0
206

Viscolul din weekend a pus serioase probleme și Companiei de Apă Buzău. O recunoaște conducerea instituției care precizează că, din cauza penelor de curent provocate de copacii căzuți peste liniile de înaltă tensiune, generatoarele de la sistemele de furnizare a apei nu au făcut față perioadei mari în care nu a fost curent, iar unele localități au rămas fără apă.

În localitățile din județ în care nu s-au remediat defecțiunile electrice, Compania de Apă mai are probleme în a furniza apă după programul normal.

Printre localitățile în care Compania de Apă a avut probleme s-au numărat și cele de pe Valea Buzăului, acolo unde accesul la rezervoarele de apă a fost extrem de dificil, din cauza zonelor în care sunt amplasate și, mai ales, a ninsorii.

Județul Buzău s-a aflat în weekend sub cod galben și mai apoi sub cod portocaliu de ninsori abundente și vânt, care a depășit la rafală 50 de kilometri pe oră, care  a troienit zăpada. Sâmbătă seară, din cauza viscolului, aproape 25 de localităţi din judeţ au rămas fără curent electric.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 1 =