VISCOLUL DIN WEEKEND A AFECTAT ȘI FURNIZAREA APEI

0
90

Viscolul din weekend a pus serioase probleme și Companiei de Apă Buzău. O recunoaște conducerea instituției care precizează că, din cauza penelor de curent provocate de copacii căzuți peste liniile de înaltă tensiune, generatoarele de la sistemele de furnizare a apei nu au făcut față perioadei mari în care nu a fost curent, iar unele localități au rămas fără apă.

În localitățile din județ în care nu s-au remediat defecțiunile electrice, Compania de Apă mai are probleme în a furniza apă după programul normal.

Printre localitățile în care Compania de Apă a avut probleme s-au numărat și cele de pe Valea Buzăului, acolo unde accesul la rezervoarele de apă a fost extrem de dificil, din cauza zonelor în care sunt amplasate și, mai ales, a ninsorii.

Județul Buzău s-a aflat în weekend sub cod galben și mai apoi sub cod portocaliu de ninsori abundente și vânt, care a depășit la rafală 50 de kilometri pe oră, care  a troienit zăpada. Sâmbătă seară, din cauza viscolului, aproape 25 de localităţi din judeţ au rămas fără curent electric.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rezolvă Captcha + 82 = 90