HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL, 30 IANUARIE – 5 FEBRUARIE 2023

0
230

Zodia Berbec

Săptămâna asta îți poate aduce lecții de viață care să îți schimbe anumite convingeri. Este un moment bun să îți analizezi trecutul și să te vindeci de unele traume. Contextul astrologic te va susține să ajungi la o cunoaștere și o înțelegere mai profundă a emoțiilor tale. Din această nouă perspectivă vei putea vedea mai clar și modul în care relaționezi cu ceilalți.

Zodia Taur

Este o perioadă în care poți face schimbări importante pe plan profesional. Astrele te susțin să îți aperi punctul de vedere cu mai mult curaj și să îți exprimi nemulțumirile. Este un moment bun să îți asumi noi responsabilități sau să renunți la sarcinile care nu te mai ajută să te dezvolți. Îți dorești mai multă libertate și acum ai ocazia să spui lucrurile pe nume.

Zodia Gemeni

Săptămâna asta îți aduce energie, strălucire, curaj și determinare. Astrele te susțin să ieși în față și să te folosești de abilitățile tale de comunicare pentru a te pune într-o lumină mai bună. Blocajele care te-au ținut pe loc se vor dizolva și șansele de a progresa din punct de vedere profesional nu se vor lăsa așteptate. Este, totodată, un moment bun să îți extinzi cunoștințele, să înveți lucrurile noi.

Zodia Rac

Contextul astrologic îți va oferi șansa să ieși din zona de confort și să îți depășești limitele. Poți începe o nouă etapă de viață, în care vei face tot posibilul să îți îndeplinești obiectivele personale și profesionale. Este un moment bun pentru a face schimbări în carieră, pentru a renegocia termenii unui contract. S-ar putea să primești vești bune și în ceea ce privește promovarea.

Zodia Leu

Aspectele astrologice vor favoriza comunicarea în această perioadă. Vei fi extrem de convingător și este un moment bun pentru negocieri, rezolvarea unor probleme legate de acte, obținerea unui credit. Ai însă grijă să stai departe de orice fel de conflict pentru că trăirile sunt intense și poți fi mai aprig la mânie. Astrele te sfătuiesc să gândești pe termen lung atunci când planifici ceva.

Zodia Fecioară

Contextul astrologic al săptămânii îți cere mai multă asumare și maturizare. Este momentul să te responsabilizezi mai mult față de partenerul de cuplu și de planurile pe care le-ați făcut împreună. Va trebui să lucrați în echipă pentru ca lucrurile să iasă așa cum vă doriți. Astrele te îndeamnă să privești cu mai multă seriozitate și activitățile legate de locuință.

Zodia Balanță

Contextul astrologic va aduce sensibilitate, emoții, putere de seducție, romantism. Este un moment bun pentru a reaprinde flacăra pasiunii în cuplu și pentru a petrece momente romantice alături de persoana iubită. Dacă lucrurile nu au mers bine în ultima vreme, vei avea acum ocazia să te împaci cu partenerul de viață. Profită de această perioadă pentru a pune la cale și un plan de vacanță în doi.

Zodia Scorpion

Săptămâna aceasta vine cu noi capitole în sectorul relațiilor. Este un moment bun să le arăți celor dragi că ești atent la dorințele și nevoile lor și că se pot baza pe ajutorul tău. Astrele te îndeamnă să vorbești deschis pentru a evita să amplifici conflicte mai vechi. Contextul astrologic vine cu șanse de evoluție pe plan profesional. Poți obține o promovare sau chiar un loc de muncă mai bun.

Zodia Săgetător

Contextul astrologic îți amplifică energia creativă, precum și dorința de a te afirma. Vei avea mai multă încredere și curaj să îți expui ideile, iar asta va atrage atenția asupra muncii tale. Ai toate șansele să îi impresionezi pe ceilalți și să te bucuri de succes. Acest lucru îți va aduce îmbunătățiri și în plan financiar. Poți primi un bonus sau chiar o mărire de salariu.

Zodia Capricorn

Este o perioadă în care astrele te sfătuiesc să îți revizuiești modul în care îți manifești autoritatea. Folosește-ți abilitățile de comunicare pentru a te ridica la înălțimea așteptărilor și vor fi mari șanse ca inițiativele tale profesionale să fie acceptate. Contextul astrologic va susține avansarea într-o funcție superioară și obținerea unor beneficii financiare.

Zodia Vărsător

Săptămâna asta te poți bucura de toată atenția celor din jur. Farmecul tău și puterea de convingere te vor ajuta să transmiți orice mesaj vrei, fără ca cineva să se supere. Astrele te sfătuiesc să profiți din plin de acest context pentru a-ți atinge obiectivele în plan personal. Este, de asemenea, un moment bun să îți mărești cercul de cunoștințe.

Zodia Pești

Contextul astrologic va favoriza sectorul financiar și ai toate șansele să îți consolidezi veniturile. Pot apărea noi oportunități, câștiguri suplimentare, proiecte care să îți aducă un profit considerabil. Este un moment bun și pentru investiții. Totodată, poți obține o mărire de salariu sau avansarea într-o funcție mai bine plătită. Realizările tale în plan profesional ar putea fi recompensate cu mult mai mult decât visai vreodată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 1 =