DESZĂPEZIREA CONTINUĂ ȘI ÎN ZILELE URMĂTOARE

0
218

Zăpada și viscolul au creat probleme, în acest weekend, și în municipiul Râmnicu Sărat. Cele mai dificile situații s-au înregistrat în cartierele de la periferia orașului. De ani de zile, râmnicenii nu s-au mai confruntat cu un volum atât de mare de zăpadă.

Administrația Domeniului Public a acționat cu toate utilajele din dotare, dar ninsorile abundente și vântul puternic au îngreunat lucrările de deszăpezire. Din acest motiv, autoritățile au fost nevoite să apeleze și la firme care au intervenit pe străzile din Râmnicu Sărat.

Reprezentanții Primăriei susțin că deszăpezirea a fost îngreunată și de numărul mare al autotursimelor din municipiul Râmnicu Sărat. Cele mai mari probleme au fost înregistrate pe străzile înguste și în zona blocurilor.

Primarul Sorin Cîrjan s-a declarat mulțumit de faptul că echipajele de intervenții speciale au putut circula, în weekend, iar magazinele au putut fi aprovizionate cu marfă.

Aproximativ 200 de persoane, aflate în tranzit, care nu și-au mai putut continua călătoria, din cauza viscolului, au fost găzduite la Primăria Râmnicu Sărat și au primit șandvișuri din partea autorităților.

În această dimineață, echipele ADP Rm. Sărat au început să înlăture zăpada depozitată în intersecții și în zona unităților de învățământ. Acțiunea va dura câteva zile, iar autoritățile fac, în continuare, apel la cetățeni să curețe trotuarele din fața caselor, a blocurilor sau a societăților comerciale pe care le dețin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 3 =