EXCLUSIV « SCURT PE 2 »

0
201

Cum vor fi supraimpozitate clădirile abandonate, cine este fostul primar care s-a ales cu un nou dosar la DNA, ce companie vrea să înființeze Consiliul Județean și care sunt investițiile de viitor de la Spitalul Municipal Rm. Sărat, aflăți din nouă ediție a ziarului Scurt pe 2.

Din paginile noului număr, puteți afla despre grupul de copii care va reprezenta România în Egipt, despre alimentele considerate miraculoase, dar care nu sunt o mare minune și despre ONG-urile implicate în viața comunității râmnicene. Mai puteți citi horoscopul săptămânii, sfaturi despre tratamente naturiste și agenda evenimentelor din weekend. Scurt pe 2, cea mai așteptată publicăție la final săptămână, apare vineri dimineață la toate chioșcurile de ziare din Buzău și Rm. Sărat.

Cereţi la difuzorii de presă din Buzău și Rm. Sărat  publicația Scurt pe 2 şi veţi primi în acelașii preț şi suplimentul Talciocul Buzoian. Sute de anunțuri, de mică și mare publicitate din județ vă așteaptă să le descoperiți în fiecare săptămâna.

Nu uitați, puteți vinde sau cumpăra aproape orice printr-un anunț gratis decupand talonul pe care îl regăsiți în Talciocul buzoian pentru a publica un anunț de mică publicitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + = 11