PROTESTE LA MINISTERUL TRANSPORTURILOR, ÎMPOTRIVA DESFIINȚĂRII SPITALELOR CFR

0
184

Angajați ai spitalelor CFR protestează, astăzi, în fața Ministerului Transportului,  revoltați că ministerul condus de Sorin Grindeanu intenționează să desființeze aceste unități medicale. Președinta Uniunii Sindicatelor din Spitalele CFR, Denisa Popovici, spune  că i-a înaintat ministrului mai multe memorii prin care a încercat să afle de vrea să scoată aceste spitale din subordinea Ministerului Transporturilor, dar  ca nu a primit niciun răspuns.

Acolo unde exista astfel de spitale, si-au aratat deja intentia de a le prelua,  primăriile , prefecturile, iar in unele cazuri, chiar  Ministerul de Interne sau Ministerul Apărării.Protestul a inceput la ora 11.00, iar angajații spitalelor CFR speră că vor fi primiți la discuții de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

La nivel național, există 15 spitale CFR și 21 de ambulatorii de specialitate care au în total 3.500 de angajați. Aceste spitale deservesc nu doar angajați din transporturi, ci și populația care locuiește în zonele respective.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 54 = 61