PROGRAM PRELUNGIT LA S.P.C.R.P.C.I.V BUZĂU

0
178

Instituția Prefectului Județului Buzău anunță că astăzi si mâine, programul la ghișeele S.P.C.R.P.C.I.V va fi prelungit.

DOAR PENTRU PROGRAMĂRILE ONLINE:

-Program prelungit pentru programări on-line, în zilele de 25 și 26 ianuarie 2023, la ghișeele Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Buzău.

-În urma demersurilor inițiate pentru reducerea timpilor de așteptare la acest serviciu și din respect pentru cetățeni, colegii polițiști de la S.P.C.R.P.C.I.V au decis să lucreze suplimentar, miercuri, 25 ianuarie, și joi, 26 ianuarie.

Astfel, în cele două zile, în intervalul orar 15.30-18.30, la S.P.C.R.P.C.I.V vor funcționa două ghișee pentru înmatricularea vehiculelor, iar alte două pentru realizarea operațiunilor de preschimbare a permisului de conducere, astfel încât buzoienii care au programare on-line să poată intra, cât mai repede, în posesia documentelor.

-În intervalele de timp menționate, pe parcursul celor două zile, se vor putea realiza 180 de operațiuni de preschimbare a permisului de conducere și 90 de operațiuni de înmatriculare a vehiculelor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 33 = 41