IMPACT MORTAL CU AUTOSPECIALA ISU

0
194

Un buzoian de 24 de ani din Smeeni a murit, iar trei pompieri au fost răniți, în urma unui cumplit accident de circulație, care s-a produs, astăzi dimineață, pe Drumul Județean 203D, în localitatea Țintești. Tânărul se afla la volanul unui autoturism care s-a izbit frontal de o autospecială a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Buzău. Impactul a fost atât de violent încât mașina șoferului de 24 de ani s-a răsturnat în afara carosabilului. Trupul său a fost efectiv strivit de fiarele controsionate, tânărul decedând pe loc. Pentru scoaterea sa din mașină a fost nevoie de un echipaj de la descarcerare. În urma coliziunii, și autospeciala ISU a ajuns în afara părții carosabile, iar pentru readucerea sa pe drum a fost nevoie de o macara.

În urma impactului, doi pompieri au fost răniți ușor, iar al treilea a suferit un traumatism cranian. Ei au fost preluați de ambulanță și transportați la Spitalul Județean de Urgență Buzău. Circulaţia în zonă a fost blocată pentru ca autorităţile să continue cercetările cu privire la împrejurărie în care s-a produs accidentul.

După câte se pare, șoferul decedat furase maşina vărului său şi se deplasa către oraş. De altfel, chiar vărul tânărului a sesizat familia că ceva grav s-ar putea întâmpla, în momentul în care a văzut ca mașina sa nu mai era în curte. De asemenea, cunoscuții tânărul de 24 de ani, mort în accidentul din Țintești, cred că acesta ar fi intrat intenționat în mașina de pompieri. Acesta rămăsese de curând fără permis, după ce a fost diagnosticat cu epilepsie.

În urmă cu circa doi ani, tânărul ar fi încercat să se sinucidă, aruncându-se de la etajul unu al unui bloc din Smeeni, însă a căzut în picioare. Ipoteza privind intenția de a-și curma viața este susținută și de câteva mărturii ale unor șoferi din trafic, care spun că autoturismul condus de tânăr rula cu viteză direct către mașina de pompieri. Nu este exclusă nici varianta ca șoferul să fi suferit o criză de epilepsie.

Tânărul de 24 de ani traversa o perioadă dificilă, marcată de o stare depresivă, spun apropiații săi. Locuia împreună cu părinții într-un bloc din centrul comunei Smeeni, iar scandalurile din familie provocate de tatăl alcoolic și, mai nou, pierderea dreptului de a conduce, l-ar fi afectat psihic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 2 =