CAMPANIE IMPRESIONANTĂ DE ACHIZIȚII

0
248

Campanie impresionantă de transferuri la Voința Limpeziș, în încercarea de a se salva de la retrogradare. Cu numai 5 puncte adunate în 15 meciuri, în Liga a 3-a, echipa buzoiană o devansează în clasamentul seriei a doua a celui de-al treilea eșalon fotbalistic doar pe Dacia Unirea Brăila.

Pentru a evita un deznodământ nefericit, la finalul sezonului, finanțatorii clubului din Movila Banului au decis să remanieze aproape complet echipa, schimbând, totodată, și banca tehnică. Antrenor principal a fost numit Marian Teodorescu, tehnician care a mai antrenat în Prahova, pe Petrolul 95, dar și echipele din Cornu și Băicoi. Impresionantă este însă campania de achiziții, pentru echipa din Limpeziș semnând deja șase jucători. Este vorba despre Ionuț Filip și Robert Marin, veniți de la Băicoi, Andrei Baciu și Fabio Mihai, foști la CS Cornu și Ștefan Ursu, de la ACS Berceni.

Transferul cel mai important îl vizează însă pe tunisianul Younes Hamza, atacant care făcea senzație la începutul deceniului trecut în prima ligă, la Petrolul Ploiești. De-a lungul carierei, experimentatul jucător și-a trecut în CV stagii la echipe cunoscute în Balcani, din Grecia și Bulgaria. În prezent, tunisianul urmează și cursurile Școlii Federale de Antrenori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 1 =