TRANSFER IMPORTANT LA GLORIA BUZĂU

0
74

Transfer important bifat de Gloria Buzău! Formația din Crâng l-a înregimentat pe veteranul de 32 de ani Istvan Fulop. Fost jucător la FC Botoșani și Sepsi, Fulop a evoluat în prima parte a sezonului în Ungaria, însă a contabilizat destul de puține minute de joc.

Jucătorul originar din Târgu-Mureș poate fi un mare plus pentru trupa buzoiană, deoarece poate evolua pe mai multe posturi, atât mijlocaș central de atac, cât și în ambele benzi. Istvan Fulop are 175 de prezențe în prima ligă din România, 87 la Sepsi și 88 la Botoșani. De-a lungul carierei a marcat 38 de goluri.

O altă mutare interesantă în Crâng ar putea fi aducerea lui Joseph Godwin, atacant la UTA Arad. Nigerianul ar putea veni la Buzău sub formă de împrumut, până la finele sezonului. Vârf masiv, de 2.05 metri, el are doar câteva apariții în trupa orădeană, însă s-a mișcat excelent în amicalele disputate de „Bătrâna Doamnă”.

Conducerea clubului din Crâng tratează și cu alte grupări pentru a-i întări lotul lui Adrian Mihalcea. Oficialii Gloriei prefer, însă, să nu divulge, deocamdată, numele fotbaliștilor cu care tratează.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rezolvă Captcha + 87 = 90