UN BUZOIAN, TATĂ A 4 COPII, A FOST REȚINUT PENTRU ULTRAJ

0
246

Un tânăr din localitatea buzoiană Brăești a fost arestat pentru 30 de zile pentru ultraj. Totul a pornit de la un scandal între el și soția sa, care a avut loc în urmă cu câteva zile. Bărbatul, tată a 4 copii, toți minori, era cunoscut în sat drept o persoană violentă, care își agresa frecvent soția. Aceasta, sătulă de bătăi, a plecat cu copiii la părinții săi, într-un sat învecinat. Fiind băut, bărbatul a mers după ea și, de față cu socrii săi, și-a amenințat din nou soția. El a reușit atunci să-l ia în brațe pe copilul de 11 luni și să plece spre casă. Între timp, mama copilului a sunat la poliție.

Sosirea polițiștilor l-a iritat și mai mult pe bărbat. El și-a folosit copilul de 11 luni drept scut, pentru a nu fi încătușat de către oamenii legii. Pe toată durata negocierilor, bărbatul a încercat în repetate rânduri să îi atace pe polițiști. Totul s-a încheiat abia după ce bărbatul a fost de acord să dea copilul soției sale, cu condiția ca polițiștii să plece. Abia când oamenii legii l-au văzut pe copil în siguranță, l-au imobilizat pe bărbatul agresiv.

Pe numele său, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu și au demarat cercetări pentru violență în familie. Ulterior, în urma probatoriului și a plângerii formulate de către doi dintre polițiștii care au intervenit la cazul de violență domestică, Parchetul de pe lângă Judecătoria Pătârlagele a dispus continuarea urmăririi penale față de bărbat pentru ultraj. Judecătorul a dispus ieri, arestarea acestuia pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 66 = 75