GLORIA BUZĂU, ÎN CĂUTAREA PRIMULUI “11”

0
268
Foto: Arhivă

Gloria Buzău a reînceput pregătirea în 2023. Adrian Mihalcea a chemat la primul antrenament 25 de jucători. Împreună cu staff-ul echipei trebuie să stabilească primul „11” până la reluarea competiției. Pentru echipa din Crâng, fiecare pas greșit poate duce la pierderea locului de play-off, ceea ce ar fi similar cu ratarea obiectivului propus.

Primul antrenament nu s-a desfășurat pe arena din Crâng, ci pe stadionul de atletism. Au participat patru jucători care se află în negocieri cu clubul buzoian. Este vorba despre doi jucători de la FCSB, Șuteu și Pandele, de Răzvan Greu, de la Unirea Dej, dar și de portarul basarabean Denis Rusu, legitimat la Universitatea Craiova. Banca tehnică trebuie să stabilească echipa de start a Gloriei, la capitolul plecări certe fiind cele ale fotbaliștilor Răzvan Matiș, Georgian Honciu și Albert Popa.

Primul pas va fi făcut sâmbătă, 21 ianuarie, când echipa din Crâng se va deplasa la Rm.Sărat pentru a juca cu CSM un prim meci de pregătire. Este de așteptat ca Mihalcea să folosească în acest amical toți jucătorii din lot aflați la dispoziție.

Gloria Buzău va susține primul meci oficial din acest an la sfârșitul lunii februarie, când va evolua, pe teren propriu, împotriva formației FC Brașov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 64 = 68