AU PIERDUT ÎN DEPLASARE

0
175

Deplasarea la București a fost nefastă pentru elevele lui Daniel Anca. Gloria Buzău a pierdut în fața liderului neînvins al campionatului, CSM București, în disputa de ieri din Sala Polivalentă, din Liga Florilor.

Elevele antrenate de Adi Vasile s-au impus fără emoții în fața buzoiencelor la opt goluri diferență, scor 37-29. Gloria Buzău a preluat frâiele în prima repriză în minutul 13. A condus tigroaicele timp de 17 minute, după care elevele lui Adi Vasile au întors soarta meciului și au intrat la pauză în avantaj. În minutul 43 al meciului, buzoiencele s-au apropiat de bucureștence la două goluri diferență. Tot atunci, Crina Pintea a fost eliminată pentru două minute, perioadă de care Gloria Buzău putea să profite, însă CSM București a rămas în mod constant în avantaj, cu un om lipsă.

În urma acestui meci, CSM București rămâne neînvinsă în Liga Florilor, în timp ce Gloria Buzău, după două partide jucate în acest an, a obținut un singur punct din disputa cu Dacia Mioveni, de duminică, de la Sporturilor Romeo Iamandi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

50 + = 57