PETRECE SĂRBĂTORILE LA CĂLDURĂ

0
162
Ariel Ignacio Lopez Varela se bucura dupa un gol marcat in meciul de fotbal dintre Dunarea Calarasi si FC U Craiova, contand pentru Play-off-ul Ligii a-2-a Casa Pariurilor, desfasurat fara spectatori pe Stadionul Municipal-Ion Comsa din Calarasi, luni 26 aprilie 2021. Calarasi *** Ariel Ignacio Lopez Varela enjoys after a goal scored in the football match between Dunarea Calarasi and FC U Craiova, counting for the Play off of the 2nd League of Casa Pariurilor, played without spectators on the Ion Comsa Municipal Stadium in Calarasi, Monday, April 26, 2021 Calarasi Copyright: xRazvanxPasarica/SPORTxPICTURESx

Fundașul Gloriei Buzău, Ariel Lopez, va petrece Anul Nou la căldură, în Tenerife, insulă din arhipelagul Canare din Oceanul Atlantic, aparținând Spaniei. Fotbalistul de 27 de e vegetarian și va fi bucătar pentru familia sa, urmând a găti ce a învățat în România: sarmale cu orez.

Născut în Uruguay, Ariel Ignacio Lopez Varela, pe numele său complet, are familia în Spania și de un an și jumătate joacă la Gloria Buzău, după ce în România a ajuns în vara anului 2019, la Dunărea Călărași. Sud-americanul a așteaptat cu nerăbdare sărbătorile de iarnă, pe care le petrece în Tenerife.

Ariel Lopez iubește la nebunie animalele și, din dragoste pentru ele, de doi ani e vegetarian.

Uruguayanul a evoluat pentru Gloria Buzău în 13 din cele 16 meciuri trecute din acest sezon de Liga 2, de 11 ori a fost titular și a marcat un gol, în succesul cu 2-1 cu Dinamo. În sezonul trecut a avut 23 de apariții și tot un gol pentru trupa din Crâng.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

11 + = 15