PRIMA ÎNFRÂNGERE DIN SEZON

0
178

SCM Gloria Buzău, neînvinsă în primele 9 etape, a suferit prima înfrângere în acest sezon, fiind învinsă, vineri, 23 decembrie, pe teren propriu, de Gloria Bistrița 26-31 (la pauză 13-18).

Gloria Bistrița a profitat de pe urma formei excelente a portăriței din Brazilia și s-a desprins după câteva minute de joc. De asemenea, Laslo a revenit pe teren, după o lungă accidentare și chiar a fost protagonista unor faze importante. În schimb, la echipa buzoiană au lipsit 5 jucătoare de bază, a căror absență s-a simțit în prestația echipei din Buzău.

Scoase din joc de Bistrița, buzoiencele nu au reușit să găsească soluții creative și au intrat la vestiare cu un handicap destul de mare, scorul fiind 13-18 la pauză. În primele 30 de minute Buzăul nu a fost niciodată la conducere pe tabela de marcaj și au fost doar de 3 ori la egalitate cu echipa lui Horațiu Pașca, ultima dată la scorul de 3-3.

În debutul reprizei a doua, Buzăul a revenit pe fondul faptului că Bistrița nu a reușit să înscrie doar de două ori în 14 minute, iar SCM Gloria Buzău a profitat de nenumăratele erori ale adversalor. De la 23-24 în minutul 51, Bistrița s-a distanțat însă la 23-28 în minutul 54 și meciul era jucat. Pe final de partidă Bistrița a avut și 7 goluri avantaj, scor 24-31, dar Buzăul a mai înscris de două ori și a mai atenuat din handicapul de pe tabela de marcaj.

În urma acestui rezultat, CSM București trece pe primul loc în clasament, cu 28 de puncte, urmată de Gloria Buzău (27 puncte) și de Gloria Bistrița-Năsăud (25 puncte). Etapa viitoare, joi, 29 decembrie, Gloria Buzău va juca în deplasare, la Handbal Club Dunărea Brăila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 1 =