PREMIAȚI PENTRU TALENT ȘI CREATIVITATE

0
428

Talentul și creativitatea a zeci de copii din Rm Sărat au fost răsplătite din plin de Centrul Cultural ,,Florica Cristoforeanu,,.  Cu ocazia Crăciunului, elevii au participat la concursul ,,Poveste și Desene de Crăciun,,, în care au trebuit să-și demonstreze talentul literar și artistic. În lucrări, copiii au prezentat atmosfera sărbătorilor, pregătirile din familie și împodobirea pomului de Crăciun. La secțiunea Povești de Crăciun, marele premiu a fost câștigat de Mateo Andrei Gongea, premiul special de Martha Monalissa Lupoiu, iar premiul I de Gabriel Alexandru Dinu. La secțiunea ,,Desene de Crăciun ,, , Clasele I-IV, premiul I a fost adjudecat de Maria Leticis, iar pentru Clasele V-VIII, primul loc a revenit elevei Mihaela Anghel.

Premiul special al juriului a fost acordat unei elevei din cadrul Școlii Gimnaziale ,,Vasile Cristoforeanu,, din Râmnicu Sărat.

Vasile Ghinea, inițiatorul proiectului, spune că acest concurs a debutat cu ani în urmă, tocmai pentru a descoperi elevi talentați.

Membrii juriului îndeamnă elevii să muncească în continuare și să participe la concursuri.

Câștigătorii concursului s-au bucurat pe măsură de premiile obținute.

În această perioadă, Centrul Cultural ,,Florica Cristoforeanu,, a organizat mai multe evenimente dedicate Sărbătorilor de iarnă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

13 + = 22