HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 26 DECEMBRIE 2022 – 1 IANUARIE 2023

0
236

Berbec

Ultima săptămână din an îți aduce în vedere decizii legate de planul profesional, pe baza unor nemulțumiri legate de bani. Contextul astrologic îți activează și sectorul imaginației. Este o perioadă în care vei simți nevoia să schimbi regulile jocului în cuplu și să te bucuri de experiențe inedite alături de persoana iubită. Poți profita de acest aspect astral pentru a face activități creative.

Taur

Se formează aspecte benefice în sectorul relațiilor de prietenie și poți profita de acest context pentru a cunoaște oameni noi, cu care poți lega legături trainice. De asemenea, poți avea dialoguri constructive cu prietenii, iar sfaturile tale pot avea un impact pozitiv asupra lor. Este, totodată, o perioadă în care poți avea parte de distracție pe cinste alături de persoanele din anturaj.

Gemeni

Cu aspectele pozitive care se formează în casa popularității, ai toate șansele să ieși în evidență în această perioadă. De asemenea, vei simți că a venit momentul să dai cărțile pe față și să îți asumi anumite situații care se petrec în viața ta. Vei fi mai deschis la gesturile de afecțiune în public. Dacă ai o relație de cuplu ascunsă, vei vrea să o faci publică. Totodată, vei avea parte de mai mult romantism în relația de cuplu.

Rac

Este o perioadă în care vei simți nevoia să faci lucrurile după cum îți dictează inima. Nu te vei mai limita doar la a visa că trăiești o poveste de dragoste ca în filme, vei acționa în conformitate cu ceea ce vrei și ceea ce simți. Contextul astrologic vine cu inițiativă, intuiție, pasiune, romantism, aventură.

Leu

Finalul de an te prinde într-o dispoziție nu tocmai plăcută. Oboseala acumulată în ultima perioadă îți poate crea probleme de sănătate și ar fi bine să te odihnești mai mult. Astrele te sfătuiesc să iei o pauză de la activităție zilnice și să te relaxezi. Este un moment bun să pleci într-o excursie alături de cei dragi sau să faci o vizită la un spa pentru a te răsfăța.

Fecioară

Dacă ești în căutarea dragostei, magia se poate întâmpla în această perioadă. Îți poți întâlni sufletul pereche acolo unde te aștepți mai puțin, așa că nu sta în casă. Și dacă ai o relație de cuplu poți avea parte de momente de neuitat. Ești într-o dispoziție de zile mari și nu vei ezita să îți arăți dragostea cum știi tu mai frumos. Închei anul într-o notă pozitivă, cu planuri mari în ceea ce privește viața personală.

Balanţa

Contextul astrologic îți aduce șansa de a remedia unele probleme de sănătate și de a te echilibra energetic. Este o perioadă în care astrele te îndeamnă la introspecție, meditație, terapie prin muzică. Totodată, este un moment bun pentru a petrece mai mult timp alături de familie. Este posibil să primești o invitație de la rude sau de la prieteni, pe care ar fi bine să o onorezi.

Scorpion

Ultima săptămână din an vine cu romantism și experiențe inedite în doi. Vei vrea să ieși din zona de confort și să schimbi rutina din cuplu cu activități distractive. Dacă nu ai o relație de cuplu, ai toate șansele să cunoști pe cineva potrivit, alături de care să trăiești o poveste de dragoste demnă de un roman. Pe de altă parte, pot apărea răsturnări de situație care să îți dea planurile peste cap.

Săgetător

Este o perioadă în care vei simți nevoia să te retragi în intimitatea căminului tău și să petreci mai mult timp alături de persoanele dragi. Te poți aștepta la mai multă sensibilitate în plan afectiv. Astrele te îndeamnă să încetinești ritmul și să te ocupi mai mult de nevoile tale emoționale. Ai mai multă grijă și la cheltuieli în perioada asta pentru că riști să rispești banii pe lucruri inutile. 

Capricorn

Te vei bucura de o doză mare de energie și creativitate în această perioadă. Poți profita de acest context pentru a te dedica hobby-urilor tale. Dacă ai o pasiune pentru scris, este momentul ideal să îți așterni gândurile pe hârtie. Totodată, se formează aspecte pozitive în sectorul financiar și este o perioadă bună pentru a-ți reevalua modul în care îți gestionezi bugetul.

Vărsător

Contextul astrologic vine cu vești bune în sectorul financiar. Chiar și cu unele cheltuieli suplimentare, bugetul tău va fi unul stabil, dat fiind că vei avea parte de câștiguri mari în această perioadă. Totodată, te vei bucura de mai multă încredere în sine, poftă de distracție și entuziasm de a face lucruri la care până acum nici nu îndrăzneai să visezi. Astrele te susțin să ieși din zona de confort și să acționezi!

Peşti

Este o perioadă în care vei reuși să fii în centrul atenției fără prea mare efort. Puterea ta de atracție este la cote înalte și poți profita de acest context pentru a-ți face cunoștințe noi. Dacă ești în căutarea dragostei, nu refuza o întâlnire pentru că ai toate șansele să întâlnești pe cineva compatibil. Este, totodată, o perioadă în care cineva drag și-ar putea solicita ajutorul.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

66 + = 67