CE FILME SĂ VEZI DE CRĂCIUN

0
217

Crăciunul este o perioada de bucurie și sărbătoare, și ce modalitate mai bună de a intra în spiritul festiv decât să vizionați niște filme clasice de Crăciun? Dacă doriți să reuniți întreagă familie pentru un timp de calitate, atunci există o mulțime de filme din care să alegeți. Iată câteva dintre cele mai bune filme de Crăciun de vizionat în acest sezon de sărbători.

1. Singur acasă (1990)

Acest film clasic de Crăciun urmărește povestea lui Kevin McCallister, în vârstă de 8 ani, care rămâne singur acasă, în timp ce familia lui pleacă de Crăciun. În vreme ce doi spărgători năuciți încearcă să pătrundă în casă lui, Kevin trebuie să-și folosească inteligență pentru a se apară pe sine și casă lui. Acest film nu numai că este plin de râsete, dar are și un mesaj puternic despre familie și despre importantă de a fi împreună.

2. Elf (2003)

Will Ferrell joacă rolul lui Buddy, un om care a fost crescut accidental la Polul Nord de spiridușii lui Moș Crăciun. El pornește într-o călătorie la New York pentru a-și întâlni adevăratul tată și pentru a află de ce a rămas în urmă. Această comedie amuzantă de sărbători va va lasă în cusături și va va face să va simțiți festiv în cel mai scurt timp.

3. Coșmarul dinainte de Crăciun (1993)

Acest film de sărbători înfricoșător, dar dulce, îl urmărește pe Jack Skellington, liderul Halloween Town, în timp ce descoperă bucuriile Crăciunului. Cu un amestec de personaje înfiorătoare și drăguțe și o coloana sonoră captivantă, acest film va deveni cu siguranță un element de baza pentru familie.

4. A Christmas Story (1983)

Acest film clasic urmărește nenorocirea lui Ralphie, un băiat care își dorește cu disperare un pistol Red Ryder BB de Crăciun. În ciuda avertismentelor părinților săi, el este hotărât să ia pistolul indiferent de situație. Acest film este plin de râsete și nostalgie și cu siguranță va fi un succes cu spectatorii de toate vârstele.

5. The Polar Express (2004)

Acest film capricios de vacanță urmărește călătoria magică a unui băiețel cu trenul Polar Express către Polul Nord. Cu o animație uimitoare, o coloana sonoră frumoasă și un mesaj plin de căldură despre puterea credinței, acest film va va aduce cu siguranță în spiritul Crăciunului.

Indiferent de filmul pe care îl alegeți, toată familia se va distra cu siguranță în acest Crăciun. Așa că ia niște floricele de porumb sau niște fursecuri de Crăciun, ghemuiește-te pe canapea și pregătește-te pentru o seară festivă de film.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 49 = 50