PREMIAȚI PENTRU EXCELENȚĂ

0
179

Au fost recompensați pentru performanță în munca pe care o depun, în fiecare zi, pentru îngrijirea pacienților din zona de câmpie a județului Buzău. Este vorba despre angajații Spitalului de Boli Cronice Smeeni, care au fost răsplătiți, în ultima ședință a Consiliului Județean Buzău, cu Diplome de Excelență pentru „implicare și devotament” și pentru rezultatele extraordinare obținute în ultimii ani. Totodată, echipa managerială a fost premiată și cu un Trofeu, pentru „rezultatele excepționale obținute în ultimii ani”.

Spitalul din Smeeni este unul dintre cele mai moderne din zona de sud-est a țării, iar, din 2008, este condus de Marilena Dobrescu. Aceasta a declarat că, anul viitor, se dorește implementarea unui proiect important, prin care spitalul să se extindă, iar ambulatoriul de specialitate să fie echipat cu aparatură de specialitate de ultimă generație.

Spitalul de Boli Cronice din Smeeni a cunoscut, în ultimii ani, o ascensiune spectaculoasă și a reușit să atragă numeroase fonduri europene. Este vorba de peste 13 milioane de euro, care au fost atrase și valorificate în dezvoltarea și dotarea unității medicale prin proiecte europene. În 2022 a fost demarată și construcția unui centru balnear ultramodern în curtea spitalului, unde oamenii se vor putea bucura de piscine, săli de hidroterapie, fizioterapie și masaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 7 =