TOP 5: CARE AU FOST CELE MAI CĂUTATE PERSONALITĂȚI PE GOOGLE ÎN 2022

0
128

De la drama celebrităților din instanță până la conflictul Rusia-Ucraina, lista Google a oamenilor în tendințe în 2022 este un bun indicator al poveștilor și evenimentelor care au generat cel mai mare interes în acest an.

Raportul „ Anul 2022 în căutări – Teme și perspective ” se bazează pe căutări care au crescut pe o perioadă susținută de timp în acest an.

Deci, cine a fost căutat cel mai mult? Să vedem un Top 5.

1. Johnny Depp

În fruntea topului se află actorul Johnny Depp, care în decembrie și-a soluționat reclamațiile pentru defăimare împotriva lui Amber Heard, în urma unui proces de mare anvergură la începutul acestui an, în care fostul cuplu s-a acuzat reciproc de abuz fizic și verbal. Procesul s-a întins pe parcursul a câteva luni și a devenit un fel de fenomen cultural, deoarece milioane de oameni au urmărit procedurile televizate.

2. Will Smith

Will Smith a dat numele multor titluri în acest an, nu pentru cariera sa, ci pentru că l-a pălmuit pe gazda Oscarului Chris Rock , după ce comediantul a glumit pe seama soției actorului, Jada Pinkett Smith. Incidentul a ajuns și pe locul nouă în categoria „știri” de top. Impactul a dus la excluderea lui Smith de la Oscar pentru următorii 10 ani.

3. Amber Heard

În timp ce Depp a câștigat procesul pentru defăimare din SUA, se pare că a câștigat și lupta cu PR, Heard fiind a treia persoană cea mai căutată pe Google din acest an.

În urma deciziei de a-și soluționa procesele pentru defăimare, Heard a spus că decizia de soluționare a fost dificilă: „Nu am ales niciodată asta”, a scris ea pe Instagram.

4. Vladimir Putin

Președintele rus Vladimir Putin a fost clasat ca fiind a patra persoană cea mai căutată, reflectând modul în care războiul din Ucraina a dominat titlurile. La nivel global, „Ucraina” a fost singurul titlu de știre cel mai căutat și al treilea termen de căutare cel mai popular.

5. Chris Rock

În urma confruntării Smith vs. Rock  , gazda premiilor Oscar Chris Rock se află pe locul cinci în topul celor mai căutați pe Google din lume din acest an. El a ocupat, de asemenea, locul al patrulea ca actor cel mai căutat, în timp ce Jada Pinkett Smith a ocupat locul cinci.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 4 =