HOROSCOP 02-08 DECEMBRIE 2022

0
252

Berbec – În relațiile de prietenie se finalizează un capitol important. Asta înseamnă că vei renunța la unii sau îți vei schimba radical atitudinea față de ei. Final de proiecte profesionale. Ai nevoie de odihnă, pentru că sănătatea este vulnerabilă.

Taur – Dialoguri importante, dar punctate cu note ciudate. Prudență, deoarece aparențele sunt înșelătoare! Totodată, ești înconjurat și de prieteni. Emotivitatea și subiectivismul sunt accentuate, astfel că este mai dificil să ajungi la un consens chiar și cu tine însuți.

Gemeni – Planuri de călătorie, de studii, dialoguri cu persoane aflate în străinătate, activități socio-profesionale. Sunt subiectele principale ale acestei săptămâni și bine ar fi să te ocupi pe îndelete de ele. Sunt posibile erori de gândire și comunicare, de aceea fii prudent și nu lua de bun chiar tot ce auzi.

Rac – Se conturează cheltuieli comune cu alții pe facturi, taxe, servicii sau investiții. Sunt momente bune pentru a lămuri bugetul de cheltuieli și pentru a trasa planuri financiare noi. Cheltuiește cu măsură și evită implicarea în câștiguri rapide, dar nesigure.

Leu – Relațiile parteneriale sunt provocatoare în sensul că a sosit vremea să lămurești, fie aspectele vieții de cuplu, fie pe cele ale unor colaborări aflate în derulare sau care sunt în discuții de a începe. Fii prudent și acordă atenție, în limita posibilităților, și celorlalți.

Fecioară – Multă muncă la serviciu, dar și în plan personal ai multe și mărunte de făcut. Dozează-ți eforturile, pentru că sănătatea este vulnerabilă și se pot evidenția, destul de zgomotos, afecțiuni mai vechi sau mai noi. Fii discret și circumspect față de toată lumea!

Balanță – Ar fi bine să-ți îndrepți atenția spre persoana iubită, spre copii, dar și spre hobby-urile dragi sufletului tău. Activitățile recreative desfășurate alături de cei dragi te relaxează, te amuză și te provoacă să-ți exersezi creativitatea.

Scorpion – Este nevoie să te ocupi de curățenii generale, reparații sau de vânzarea achiziționarea unor bunuri patrimoniale. Se recomandă prudență, deoarece relațiile cu membrii familiei sunt distorsionate. Gândirea și comunicarea lasă de dorit.

Săgetător – Emotivitatea și subiectivismul sunt accentuate, deci fii prudent și evită discuțiile ample. Gândurile tale sunt îndreptate spre câștiguri și investiții, dar ar fi bine să lași deciziile majore și semnarea documentelor importante pentru o altă perioadă.

Capricorn – Ești pus pe fapte mari. Energia vitală este la cote înalte, astfel că sunt șanse deosebite de a trasa direcții noi, atât în plan personal, cât și în plan profesional. Există în preajma ta oameni alături de care poți dezvolta relații minunate pe termen lung.

Vărsător – Rezervă momente de odihnă, departe de iureșul cotidian și gândește-te la tine și la nevoile tale reale, fie că este vorba despre cele sufletești, fie despre cele trupești. Apar și vești mai puțin plăcute referitoare fie la salarizare, fie la condițiile de muncă. Prudență și discernământ!

Pești – Ești capricios, astfel că puțini sunt capabili să-ți intre în voie sau în toane. Sunt momente excelente pentru a trasa planuri noi, pentru a te ocupa de nevoile tale sufletești, dar și pentru a studia pe îndelete relațiile din preajma ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

32 + = 35