AJUTOR PENTRU MAME

0
207

20 de mame din Râmnicu Sărat vor primi un cadou foarte util pentru început de drum. Ajutorul le este oferit de „Academia Faptelor Bune”, o organizație non guvernamentală care își propune să ofere asistență persoanelor defavorizate. Acțiunea este cofinanțată de Municipiul Râmnicu Sărat, prin Consiliul Local, în cadrul proiectului „Împreună susținem copilăria!”.

Astfel, proaspetele mămici vor primi un pachet ce va include un bax de scutece, aleze și șervetele umede, un flacon de vitamina D3 și ser fiziologic. De asemenea, acestea vor mai primi un biberon, o tetină și o suzetă, un unguent protector, gel pentru baia celui mic, dar și o carte pentru educația, alimentația și îngrijirea copilului, care să răspundă tuturor nelămuririlor pe care mamele le au și să le ajute să își intre mai ușor în rol.

„Academia Faptelor Bune” mai desfășoară o altă acțiune la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, unde reprezentanții acesteia vor să schimbe aspectul secției de Pediatrie. Ei doresc să amenajeze un loc de  joacă și alte activități pentru copiii internați în spital. Spațiul va fi dotat cu jocuri și jucării, materiale educative pentru toate grupele de vârstă, o mini bibliotecă și un spațiu de relaxare pentru mame.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 33 = 37