GALERIE FOTO: ACCIDENT GRAV LA IEȘIRE DIN COSTEȘTI

0
282

UPDATE 3: În cazul victimei de 28 de ani care a ajuns la Spitalul Județean Buzău în stop cardio-respirator, medicii sunt rezervați cu privire la șansele de supraviețuire. Pacientul în vârstă de 54 de ani a fost transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul Floreasca din Capitală.

UPDATE 2: În urma accidentului rutier produs pe raza localitatii Costești, la U.P.U-SMURD au fost transportate 3 victime: un bărbat de 54 de ani, care a suferit un Traumatism cranio cerebral grav, traumatism cranio facial și contuzie toraco-abdominală, celălalt bărbat de 28 de ani a fost transportat în stop cardio respirator, Traumatism cranio cerebral, traumatism cranio facial, iar șoferul de 63 a fost transportat la spital pentru recoltarea alcoolemiei. La acest moment, toate cele trei victime primesc îngrijiri medicale de specialitate, spun reprezentanții Spitalului Județean Buzău.

UPDATE 1: Din primele date de la fața locului este vorba despre o coliziune între 4 autovehicule, autocamionul condus pe direcția Urziceni către Buzău, de către un șofer în vârstă de 63 de ani, din București, două autoturisme staționate pe carosabil și o altă mașină condusă dinspre Urziceni către Buzău, de către un șofer în vârstă de 67 de ani, din Mihăilești. Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferilor autoturismelor staționate, doi bărbați în vârstă de 28 și 54 de ani, ambii din Glodeanu Sărat, care au fost preluați de ambulanță și transportați la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Evenimentul rutier s-a produs, în această dimineață, pe DN2E85, la ieșire din localitatea buzoiană Costești. Potrivit Centrului INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, șoferul unui autocamion a pierdut controlul volanului și a lovit 3 autoturisme parcate. Într-unul dintre acestea se aflau 2 persoane care au fost rănite, una fiind în prezent resuscitată. Circulația rutieră se desfășoară îngreunat, prin dirijarea poliției care se află la fața locului, valorile de trafic fiind în ușoară creștere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 32 = 36