HOROSCOP 11 – 17 NOIEMBRIE 2022

0
236

Berbec – Din colaborările în care ești implicat poți primi o sumă de bani considerabilă sau favoruri importante pe termen lung. Evită deciziile majore, declarațiile de orice fel și implicarea în activități profesionale care presupun mult efort intelectual.

Taur – Chiar dacă stările tale de spirit fluctuează, cu puțin efort și bunavoință vei depăși totul cu bine. Pot apărea oferte noi de colaborare sau la actualul loc de muncă se poate diversifica activitatea și de aici tu să ai posibilitatea de a câștiga bani mai mulți.

Gemeni – Sunt momente bune pentru a-ți regândi personalitatea, modul de relaționare cu cei din jur, dar și pentru a te răsfăța cu plimbări în aer liber, cu o dietă de sezon și cu ceva mai mult somn. La mijlocul săptămânii, energia vitală se amplifică și vei reuși să-ți rezolvi chestiunile profesionale  restante.

Rac – Regândește-ți programul zilnic și relațiile socio-profesionale. Pe de altă parte, ar fi bine să cauți sensurile spirituale ale evenimentelor din preajma ta. Stai de vorbă cu persoane cu experiență spirituală și rela­țională și urmează-le sfaturile și soluțiile oferite. În weekend îți revine cheful de viață.

Leu – Întâlnirile, dialogurile, activitățile desfășurate cu șefii sau colegii iți vor aduce informații importante pentru propria ta dezvoltare personală și profesională. Poate fi nevoie să-ți modelezi gândirea și felul în care vorbești. Este o perioadă în care ți se arată adevărata față a relațiilor cu prietenii.

Fecioară –  Imaginea în ochii lumii, statutul social ți le poți schimba în sens pozitiv, dar pentru asta trebuie să depui eforturi serioase și pe termen lung. În weekend, bucură-te de prieteni. Stai de vorbă cu aceștia și cere-le sfaturile vizavi de situațiile de viață în care ești implicat.

Balanță – Suportul astral de care beneficiezi îți oferă suficiente resurse, atât pentru a-ți modela personalitatea, gândirea, cât și pentru a te ocupa de treburile cotidiene. Legăturile cu străinătatea sunt o altă temă interesantă. Demersurile pentru călătorii, dar și pentru studii pe termen lung au succes.

Scorpion – Se vor relua situații și discuții, atât cu partenerul de viață, cât și cu partenerii de afaceri sau colaboratorii. Se recomandă prudență, deoarece plutesc multe tensiuni în aer și nici tu, nici ceilalți nu veți renunța la opiniile, doleanțele sau nevoile personale sau profesionale.

Săgetător –  Apar responsabilități noi care îți vor aduce beneficii ceva mai tîrziu. Un prieten sau un protector îți poate da sfaturi bune vizavi de locul tău de muncă sau de domeniul profesional în care lucrezi. Ține cont de informațiile colaterale și îndeplinește-ți sarcinile de lucru cât mai bine.

Capricorn – Se finalizează o etapă în relațiile cu persoane iubită sau în cele cu copiii. Însă, ceva este neclar, ascuns, ciudat. Fii prudent și evită să-ți prezinți opiniile vizavi de aceste relații. Se petrec schimbări, de aceea fii prudent și prezent printre cei dragi.

Vărsător – Evenimente interesante în relațiile familiale, în relațiile amoroase și în cele cu copiii. Ar fi bine să stabilești anumite limite vizavi de cerințele pe care ți le adresează cei dragi, altfel riști să rămâi atât fară energie vitala, cât și fără resurse materiale.

Pești – Se pot ivi pe neașteptate călătorii pe distanțe scurte pentru a rezolva diverse chestiuni profesionale, dar și pentru ale tale personale. Îți sunt favorizate activitățile gospodărești de anvergură și dialogurile importante cu cei dragi. Ține cont și de nevoile sau doleanțele membrilor familiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

44 + = 49