BUZOIENII ÎNVINȘI DE UTA

0
195
Sursa foto: Arhivă

Gloria Buzău nu a reușit nici măcar un egal, în confruntarea cu  penultima clasată în Superligă, UTA Arad, în al doilea meci din grupele Cupei României. Echipa buzoiană a cedat pe teren propriu, miercuri după-amiază, cu 1-3.

Gloria a primit cel mai rapid gol de până acum, în secunda 30 a jocului, prin Keșeru, care era nemarcat în careu. După 15 minute, Ariel Lopez a adus egalitatea pentru formația buzoiană, după ce a plasat perfect mingea cu capul, la un corner executat de Matiș. În minutul 25, tot la un corner, Keșeru a înscris, din nou, pentru UTA, iar oaspeții au reintrat în avantaj, 2 la 1, scor cu care s-a și intrat la vestiare.

Repriza a doua a început cu trei schimbări făcute de Adrian Mihalcea, însă echipa buzoiană nu a reușit să egaleze. Dimpotrivă. În minutul 67, Neicuțescu a faultat în careu, iar Jobello a marcat în poarta apărată de Boison. La scurt timp, s-a dat penalty și pentru Gloria, la un henț în careu, însă mijlocașul Răzvan Matiș a ratat. În minutul 77, UTA a rămas în 10 jucători. Deși jucătorii lui Mihalcea au dominat, nu au mai reușit să înscrie. S-a terminat 1-3, iar Gloria a pierdut al doilea meci din grupele Cupei României.

Astăzi, echipa buzoiană a pleacat la Dej, unde va disputa încă un meci cu mare miză în campionat, sâmbătă, la ora 11:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

64 + = 72