DOMINĂ SERIA

0
207

Seria a 2-a a Ligii a 3-a de fotbal este, în continuare, dominată clar de Metalul Buzău și CSM Râmnicu Sărat, echipe aflate, detașat, în fruntea clasamentului. După ce, vineri, în primul meci din etapa a 11-a, CSM Rm. Sărat a trecut cu 3-1 pe teren propriu de Sporting Lieşti, prin golurile marcate de Andrei Ignat, minutul 39, și Andrei Mateiciuc, minutele 50 și 85, respectiv Alexandru Stan, minutul 70, sâmbătă a fost rândul Metalului să-şi continue marşul trimfal.

Lidera clasamentului şi-a reluat prima poziţie, cedată pentru 24 de ore Râmnicului, şi a izbutit o victorie importantă pe terenul băcăuanilor de la Dinamo. Trupa lui Vali Stan s-a impus cu 2-0, cu câte un gol pe repriză marcat de Cristian Onţel, minutul 11, şi, respectiv, Nicolas Antone, minutul 51.

Într-o altă partidă a rundei, cea de-a treia echipă buzoiană din Liga a 3-a, Voinţa Limpeziş, nu a reușit nici o surpriză în deplasarea cu Unirea Braniştea, cedând cu 2-0. În clasament Metalul Buzău conduce cu 28 de puncte, fiind urmată de CSM Rm. Sărat, 26 de puncte, și Aerostar Bacău, 21 de puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 2 =