CUM SĂ NU TE PĂCĂLEȘTI DE BLACK FRIDAY!

0
201

Black Friday este cel mai mare eveniment de shopping al anului și ziua în care magazinele oferă cele mai mari reduceri. Black Friday este organizat în luna noiembrie în România, însă sunt magazine care au început deja reducerile. În România, Black Friday este organizat anual, începând cu 2011.

  1. Verificați în prealabil produsele pe care le doriți

Nu are rost să cumpărați ceva ieftin, dacă se dovedește că produsul nu este bun. În sezonul reducerilor, mulți cumpărători achiziționează produse ieftine despre care nu știu nimic, iar apoi sunt dezamăgiți de acestea. Pentru a evita astfel de situații, cel mai bine este să verificați dinainte produsele pe care le doriți și să citiți recenzii, pentru a afla ce spun despre produsele respective persoanele care le-au achiziționat deja.

  1. Aveți grijă la mărcile necunoscute

Reducerile sunt peste tot de Black Friday, însă, spre exemplu, doar pentru că în descrierea unui televizor scrie că are 4K și HDR, nu înseamnă și că veți primi ceea ce căutați. Recomandarea este să vă îndreptați spre branduri cunoscute sau spre produse care v-au fost recomandate de persoane care le-au folosit deja.

  1. Faceți o listă cu diferiți retaileri care vând același produs

Numărul mare de tranzacții din ziua de Black Friday poate duce la blocarea site-urilor și la epuizarea rapidă a stocurilor. Pentru astfel de situații, este bine să aveți o listă cu mai multe magazine în care se vând produsele pe care le doriți, pentru a avea alternative.

  1. Configurați conturi on-line în avans

Configurați în avans conturi online la comercianții preferați și introduceți în prealabil detaliile de plată și de expediere. În acest fel, când dați o comandă, nu veți pierde timp parcurgând acești pași. De asemenea, merită să vă înscrieți la newsletter-ele retailerilor preferați și să îi urmăriți pe rețelele de socializare. În acest fel, puteți primi în avans oferte.

  1. Începeți devreme cumpărăturile de Black Friday

În ultimii ani, mulți retaileri au lansat oferte cu o săptămână sau două înainte de Black Friday sau au organizat campania pe o perioadă mai lungă. De aceea, este bine să urmăriți oferte dinainte. Iar dacă așteptați ziua de 11 noiembrie, când este Black Friday 2022 în România pentru cumpărături, amintiți-vă că cele mai bune oferte vor fi epuizate foarte repede și pregătiți-vă să vă treziți foarte devreme.

  1. Faceți-vă o listă de produse favorite

Unele site-uri de cumpărături vă permit să configurați o listă  de favorite, în care să adăugați toate produsele pe care dorițisă le cumpărați. Având o listă pre-creată, va fi mai ușorsă aflați când prețurile scad, ceea ce poate fi util în special de Black Friday, când site-urile mari vor fi inundate cu oferte și va fi dificil de „navigat” printre toate produsele.

  1. Urmăriți prețul, nu reducerea

Nu presupuneți că faceți o afacere bună doar pentru că achiziționați un produs care pretinde că oferă o reducere mare de preț. De multe ori, reducerile sunt exagerate, de aceea este bine să știți care este prețul real al produselor înainte de startul evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 9 =