O NOUĂ ECHIPĂ

0
358

Organizația municipală a PSD Râmnicu Sărat și-a prezentat astăzi noua echipă, în cadrul unei conferințe de presă. Dacă primarul Sorin Cîrjan este, în continuare, președintele filialei din Râmnicu Sărat, formațiunea locală are o nouă structură din care fac parte, atât oameni cu state vechi și experiență, cât și persoane noi, tineri, dar și femei. Noua echipă social-democrată și-a propus să vină cu soluții la problemele cu care se confruntă râmnicenii.

Fostul deputat Dumitru Pâslaru este unul dintre foștii membrii ai PSD Râmnicu Sărat, care a decis să revină în politica locală. Întrebat care sunt soluțiile pentru rezolvarea problemei Spitalului Municipal Râmnicu Sărat, Pîslaru crede că, o bună colaborare cu administrația locală și cu Spitalul Județean Buzău ar duce la o îmbunătățire a situației.

Sorin Cîrjan, președintele PSD Râmnicu Sărat, a precizat în cadrul conferinței, că nu își dorește să ajungă în Paralmentul României, așa cum circulă unele zvonuri cu privire la viitorul său politic. În ceea ce privește un nou mandat în fruntea Primăriei municipiului Râmnicu Sărat, Sorin Cîrjan consideră că poate fi luat în calcul și acest aspect, dar foarte sigur este că va munci, în continuare, alături de colegi.

Din Organizația municipală a Partidului Social Democrat Râmnicu Sărat fac parte avocatul Lucian Predonescu, Florin Ceparu, medicul Paul Rânja, subprefectul Mihail Gabriel Ilie, Dumitru Pâslaru, Gheorghe Adam, Mihaela Popescu, dar și alți râmniceni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 85 = 94