ÎNGRIJORAȚI DE LEGILE JUSTIȚIEI

0
845

Noile legi ale Justiției încalcă prevederile constituționale și vor afecta puternic independența Justiției în România. Este părerea deputatului Partidului Alternativa Dreaptă, Nicolae Roman, care spune că, în acest sens, împreună cu alți parlamentari ai partidului, au înaintat o sesizare către Avocatul Poporului.

În același context, parlamentarul de Buzău a anunțat că, recent, a avut o declarație politică în Camera Deputaților în care a subliniat, printre altele, că unii politicieni aflați în posturi cheie din Guvern sau în Parlament sunt mult prea tineri pentru a lua decizii juste. Același lucru este valabil și în Justiție, mai crede parlamentarul de Buzău.

Deputatul Nicolae Roman consideră că, în cadrul actualelor negocieri, de la Buruxelles, privind plafonarea prețurilor la energie, reprezentanții statului român trebuie să aibă o poziție mult mai fermă, deoarece România este una dintre cele mai importante țări europene din punct de vedere al resurselor energetice.

La rândul său, Marin Ivașcu, președintele organizației muncipale Buzău a Partidului Alternativa Dreaptă, consideră că filiala buzoiană va deveni una dintre cele mai puternice din țară, la nivelul partidului. În acest sens, organizația va demara pregătiri pentru alegerile din 2024.

În ceea ce privește războiul din Ucraina, conflict care îngrijoarează întreg mapamondul. în acest moment, deputatul Nicolae Roman, fost general de armată, are o previziune destul de optimistă. Parlamentarul de Buzău crede că acest război se va încheia în aproximativ 6 luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =