PIAȚA DACIA, UN NOU TERMEN

0
222

Buzoienii mai au de așteptat până când se vor bucura de un centru al orașului reabilitat complet. Primarul Constantin Toma a vizitat șantierul și a constatat că lucrările din Piața Dacia sunt departe de finalizare. Într-o postare pe o rețea de socializare, edilul i-a anunțat pe buzoieni că investiția cu bani europeni nu va fi gata până la finalul anului, așa cum se anunțase inițial, la semnarea contractului de execuție. Cel mai probabil lucrările ar urma să se încheie în vara anului viitor.

Constantin Toma a mai anunțat că șantierul va rămâne deschis și în această iarnă, iar când vremea va permite, muncitorii vor ieși la lucru. După reabilitare, centrul orașului va arăta complet diferit față de anii trecuți. De asemenea, primarul Buzăului a precizat că, începând  de anul viitor, se va reabilita și fostul cinematograf Dacia, fiind vizată de lucrări inclusiv intrarea dintre cele două blocuri turn.

Constantin Toma speră că în următorii ani, odată cu reabilitarea Pieței Dacia, zona cuprinsă între Bazar și Parcul Sfinții Îngeri, exclusiv pietonală, să devină un punct de atracție pentru turiști. Modernizarea centrului orașului se realizează printr-o investiție cu bani europeni, în valoare de aproximativ 6 milioane de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 1 =