GALERIE FOTO: INCENDIU PUTERNIC ÎN SIRIU

0
307

Un incendiu de proporții se manifestă, la această oră, în satul Muscelușa, din comuna Siriu.  Din primele informații, se pare că 3 clădiri ar fi fost cuprinse de foc. Patru  persoane au suferit atacuri de panică, din care două au fost preluate de ambulanța SMURD, pentru a le  transporta la Spitalul Orășenesc Nehoiu.  Pentru acordarea primului ajutor în cazul celorlalte două persoane, intervin două asistente de la SAJ Buzău, aflate în tură liberă.

La fața locului s-au deplasat patru autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD cu un număr de aproximativ 20 de salvatori din cadrul Stației de Pompieri Mărunțișu și Detașamentului de Pompieri Buzău. De asemenea intervin și echipaje ISU de la Nehoiu și Pătârlagele. Din primele date, arde o suprafață totală de aproximativ 200 mp, acționându-se la localizarea și lichidarea incendiului.

Prefectul județului Buzău, Daniel-Marian Țiclea, în calitate de președinte al Comitetutului Județean pentru Situații de Urgență Buzău, a dispus dislocarea de resurse suplimentare la Siriu. Astfel,  alte  două echipaje sunt în deplasare către Siriu iar SAJ Buzău a suplimentat cu o ambulanță, care este în deplasare, de la stația Pârscov. De asemenea, la fața locului se deplasează și prim adjunctul ISU Buzău, locotenent-colonel  Pascu Loren.

Din primele informații pe care le avem, patru persoane au suferit atacuri de panică în momentul în care și-au văzut agoniseala cuprinsă de foc. La fața locului sunt mobilizate mai multe autospeciale de la ISU Buzău,  dar am dispus suplimentarea efectivelor pentru stingerea cât mai rapidă a focului și limitarea pe cât posibil a pagubelor. Acțiunea este în dinamică, fiind îngreunată și de vânt, dar pompierii intervin prompt pentru lichidarea focului”, a declarat prefectul județului Buzău, Daniel-Marian Țiclea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 31 = 37