HOROSCOP 14-20 OCTOMBRIE 2022

0
230

Berbec – Sunt momente favorabile transformării personale și trasării unor planuri de viață cu totul noi. Beneficiezi de o susținere astrală deosebită, astfel că folosește tot ce ți se oferă. Renunță la obiceiuri toxice, la idei și planuri neproductive.

Taur – Ești preocupat mai mult de nevoile tale sufletești și faci totul în așa fel încât să treci neobservat. Rezervă momente numai pentru tine. Sănătatea este vulnerabilă, de aceea dozează-ți eforturile și odihnește-te mai mult.

Gemeni – Relațiile cu prietenii capătă valențe deosebite. Sunt momente favorabile în care vei observa foarte clar cine îți este loial și cine stă pe lângă tine doar pentru interese personale meschine. Fii prudent în privința femeilor, deoarece relațiile cu acestea sunt distorsionate.

Rac – Distracții, aventuri, planuri de vacanță, dar și discuții importante pe marginea unor proiecte profesionale ce se întrezăresc la orizont. Dar, relațiile cu femeile din sfera socio-profesională și din cercul de prieteni sunt conflictuale, deci fii precaut.

Leu – Gândurile îți sunt luminate de idei deosebite. Spiritualitatea, educația, relațiile cu oamenii erudiți capătă noi valențe pentru tine. Sunt zile bune pentru a-ți redefini concepțiile despre lume și viață, pentru a te apropia de cele sfinte și pentru a-ți trasa planuri noi.

Fecioară – Se recomandă prudență în relațiile cu femeile, deoarece există conflicte vechi, ce acum vor ieși la iveală când și cum te aștepți mai puțin. Foarte activ este și segmentul relațiilor cu șefii și autoritățile. Prudență și discernământ, deorece imaginea ta în ochii celorlalți poate avea de suferit.

Balanță – Se deschid oportunități de colaborare sau de implicarea într-o relație matrimonială oficială. Orice relație partenerială se va reconfigura, bine fiind să-ți stabilești termenii și condițiile în care vrei să se desfășoare de acum încolo toate acestea.

Scorpion – Se vor evidenția relațiile parteneriale, atât cea cu partenerul de viață, cât și cea cu partenerii de afaceri sau colaboratorii. Evită să vorbești prea mult despre tine și planurile tale de viitor! Unii plănuiesc în taină să profite de pe urma ta.

Săgetător – Distracții și aventuri la cote mari. Fii prudent și păstrează măsura în toate! Relațiile parteneriale sunt provocatoare fie prin discuții, fie prin activitățile comune cu partenerul de viață sau colaboratorii. Cheltuieli comune cu alții și investiții mai mult sau mai puțin inspirate.

Capricorn – Sunt șanse deosebite pentru îmbunătățirea relațiilor cu membrii familiei, dar și pentru schimbări importante în spațiul locativ. Ține cont și de sfaturile sau nevoile celor dragi. Sprijinul lor contează și reprezintă fundamentul a tot ce dorești să realizezi în viitor.

Vărsător – Relațiile cu femeile din neamul de proveniență se vor tensiona, revenind în prim-plan discuții și acțiuni comune mai vechi. Acordă atenție și persoanei iubite și copiilor. Sunt momente bune pentru activități comune și pentru rezolvarea animozităților vechi. Multe activități personale în weekend.

Pești – Evită cheltuielile și chibzuiește atent fiecare achiziție! Se conturează călătorii pe distanțe scurte și dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat. Acasă, în familie este mult antren, fiind șanse de conflict din te miri ce.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

64 + = 70