ETAPĂ IDEALĂ PENTRU METALUL

0
220
Sursa foto: Arhivă

Metalul Buzău s-a detașat în fruntea clasamentului Ligii a III-a, după victoria cu 3-0 obţinută în deplasare, la Sporting Lieşti. Asta, şi după ce vineri, în derby-ul etapei, CSM Rm. Sărat şi Aerostar Bacău au terminat la egalitate, scor 1-1, iar CSM Focşani a fost învinsă, surprinzător, la Galaţi, de Unirea Braniştea.  Pentru Metalul, au marcat Dan Stan, în minutul 55, şi Paul Batin, în minutele 93 şi 94.

CSM Rm. Sărat a cedat alte două puncte pe teren propriu, după cele în faţa Metalului, remizând în faţa grupării Aerostar Bacău, scor 1-1. Râmnicenii au deschis scorul, în minutul 62, prin Andrei Ignat, dar nu au rezistat până la final şi au fost egalaţi, reuşita băcăuană stricându-i şi invincibilitatea portarului Costel Toader.

Într-un alt meci, la Limpeziş, campioana judeţeană a cedat, scor 0-3, în faţa brăilenilor de la Viitorul Ianca. Seria a II-a a Ligii a III-a este condusă de Metalul, cu 19 puncte.  CSM Rm. Sărat este pe locul 2, cu 18 puncte, iar Aerostar Bacău ocupă a treia poziție, cu 15 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 58 = 64